AKTUELLT

NYBÖRJARKURS 2 I KUNDALINIYOGA,
START 12/10.

IRL och via Zoom. 

I lugnt och tryggt tempo får du stifta bekantskap med denna sköna, dynamiska yogaform. Du får tid för dig själv att utvecklas och stärkas till både kropp och sinne, helt utifrån dina förutsättningar. Med sann respekt för dig själv, utan all form av prestation utvecklar du dig själv inifrån och ut. Allt för att finna vägar att leva mer i balans och avslappning i denna utmanande tid. Alla delar av dig blir omhändertagna på en och samma gång, såväl kropp som sinne. Det vill säga alla komponenter som gör dig till en alldeles unik och underbar person, som är just Du. Du som vill ha mer ut av din yoga än bara fysiska övningar finner här en plats att verkligen i din takt möta dig själv i alla aspekter.

En nybörjarkurs är en fin start för dig som är helt ny i Kundaliniyoga. Sedan eller samtidigt är du välkommen att ta del av allt annat utbud på centret. De andra klasserna utgår ifrån att deltagarna har de grundläggande teknikerna men vi lärare påminner och instruerar även dem kontinuerligt.

Har du vänner som inte bor i närheten men vill prova yoga via länk, tipsa gärna om detta! 

OBS!! Denna kurs startar både på centret och via Zoom. Du väljer själv under kursens gång om du vill vara på plats, eller gå via länk så du yogar helt flexibelt. Länk kommer när du anmält dig till kursen.

Läs mer och anmäl dig här >>>>>