KLASSER & PRISER

NYBÖRJARKURS 2 START 12/10

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Välkommen att lära känna och utveckla dig själv med Kundaliniyoga!

Detta och mycket mer får du med dig på en nybörjarkurs;

-En god och allmän träning av din fysiska kropp, såväl muskler och leder som inre organ och system. Detta sker genom yogaställningar, Asanas, statiska eller i rörelse, i förutbestämda serier, med olika effekter. Kundaliniyogans yogaserier kallas Kriyas och de har alla ett specifikt syfte som påverkar dig på olika sätt. Det kan vara för bättre rygg, starkare nervsystem, effektivare matsmältning eller skönare sömn mm.

-Andningstekniker som stärker och balanserar såväl kropp som sinne.

-Meditation som bland annat stärker vår förmåga att stilla sinnet, stärka intuitionen och skapa en djupare relation till din egen varelse.

-Avslappning, det kanske viktigaste av allt för vårt välmående!

Avsikten med nybörjarkursen är att ge en rik personlig upplevelse, såväl som intellektuell förståelse för, det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. Du behöver inte vara vig eller vältränad eftersom träningen är individuell och man börjar precis där man själv befinner sig.
Dessa klasser är även fantastiska för alla personer oavsett ålder och fysiskt förmåga, som vill ha lugn och mjuk yoga med inslag av små utmaningar. Alla klasser anpassas så att du ska kunna ta till dig teknikerna på ditt unika sätt och utifrån dina förutsättningar.

Varmt välkommen

START 12 OKTOBER
Tid: Onsdagar kl. 19.30-20.45
Antal träffar: 10 st
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen och behöver du stöd att komma igång bara hör av dig.
Lärare:  Maja Tellegård
Kostnad: 1 550kr eller som del i terminskortet.
Du anmäler dig här brevid >>>>>
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

NYBÖRJARKURS 2 START 12/10

10 tllf, start 12/10