AKTUELLT

ZOOMINFO OM YOGALÄRARUTBILDNINGEN I UMEÅ - Start i september


Hej kära yogavän

Hoppas du har det riktigt fint nu när äntligen våren och sommaren börjar komma igång mer på allvar. Sol och blommor bjuder på inspiration till något nytt vid sidan av kvarvarande snöhögar.

 Är du sugen och redo för något nytt?
Vi börjar som du kanske vet nästa yogalärarutbildning i Umeå i september, och här kommer en inbjudan till dig att få mer information om det.

I tider som präglas av massor med tryck, covid, ekonomi och krig i vår närhet, så kanske det inte är helt självklart att välja gå en yogalärarutbildning. Men vi vågar påstå att självomhändertagande och emotionell och mental balans behövs mer än någonsin. Dels för vår egen skull, för våra nära och kära och för alla vi möter. Den balans som vi har "smittar", så vi gör gott bara av att vara. 

Det här är utbildning för dig som antingen verkligen vill bli yogalärare, eller helt och hållet vill fördjupa dig och lära dig mer om yoga samtidigt som du på djupet tar hand om dig själv. Och så klart för dig som inte vet vilket av dessa som du önskar mest, men vill ge dig själv mer yoga på ett omhändertagande sätt över tid. Utbildningen är lika mycket självomhändertagande. läkning, andlig resa som yrkesutbildning.

För att berätta mer kommer jag och min kollega Viveka Pasquier ha 4 korta informationsträffar via Zoom under sommaren. Då får du träffa någon av oss, höra om utbildningen, ställa frågor men också möta en eller flera av våra tidigare elever, som berättar om deras erfarenheter. Efter att ha utbildat lärare i över 20 år vet vi att dessa utbildningar gör så gott för så många.

Nyfiken??
Då är du innerligt välkommen på information följande datum. Tid 19.00-19.30
12 juni Maja
15 juni Viveka
21 augusti med Viveka
24 augusti med Maja
Du anmäler dig via denna länk, och då får du också en Zoomlänk.
https://www.kundaliniyogainstitutet.se/pa-gang/utbildningar/infotraffar-infor-yogalararutbildningen/

Här kan du läsa mer om själva utbildningen och också hitta länk till anmälan.
https://www.kundaliniyogainstitutet.se/pa-gang/utbildningar/var-yogalararutbildning-startar-i-bergen-umea-och-vasa-i-host/

Välkommen att höra av dig till mig och du har några frågor.
Hoppas vi ses 
Varmt välkommen
Maja och Viveka