AKTUELLT

VÄLKOMMEN TILL PROVAPÅ KLASSER -
VIA FACEBOOK VECKA 4

NYFIKEN PÅ KUNDALINIYOGA? - GRATIS PROVA-PÅ VIA FACEBOOK!

Nu börjar vi på allvar vår vårtermin med våra uppskattade prova-på-klasser! Torsdag, fredag, lördag och söndag 28-31 januari är du så innerligt välkommen att komma med via Facebook. Vi håller centret stängt ett tag till men yogar för fullt via nätet. Du kommer att få delta i en klass med lite olika teman olika dagar och även testa någon härligt meditation.

Är du helt ny på kundaliniyoga eller yoga i allmänhet passar detta alldeles särskilt bra för dig. Du som varit med tidigare på våra klasser och kanske vi ha en lite kärleksfull knuff att komma igång igen är förstås precis lika välkommen.

Torsdag 28/1 19.00-20.30 med Maja
Fredag 29/1 17.00-18.30 med Carina
Lördag 30/1 10.00-11.30 med Eleonor
Söndag 31/1 13.00-14.30 med Carina

Om vår kära Kundaliniyoga!
Kundaliniyoga är en fantastisk helhetsmetod för den moderna människan. Du får samtidigt en skön, vital och stark kropp, balans i inre organ och system, stöd att släppa stress och oro, ny energi mm. Kundaliniyogan hjälper kropp och själ att lättare hantera vardagens utmaningar, med större närvaro och livslust.  Under klasser får du uppleva ett yogapass som innehåller yogarörelser, andningsövningar, avslappning och meditation.Yogapasset kan ha olika avsikter som tex, mjuka upp ryggen, skapa vitalitet, öka din intuition eller något annat av alla våra närmare 4 000 yogapass.

Alla är välkomna oavsett ålder och fysiskt tillstånd. Alla kan yoga hos oss! Kom själv, bjud med någon vän, familjemedlem eller partner och prova en yogaform där alla delar av dig såväl kropp som själ blir mött och omhändertagen. Kundaliniyoga har en klar terapeutisk effekt så den passar utmärkt även om du inte är helt fysiskt eller psykiskt i form. Toppentekniker för hantering av stress i vardagen.

Under Provklassen ges också kort information om centret och dess aktiviteter och också höra lite om våra  nybörjarkurser för våren.

Förbered dig hemma genom att ta på dig lite mjuka kläder, och gör gärna i ordning en skön plats med en yogamatta, liggunderlag eller dyligt. Ha en kudde till hands att sätta dig på, och gärna en filt att lägga över dit på den längre vilan i slutet av passet.

Du är så varmt välkommen!
Sofia, Eleonor, Maja och Carina