AKTUELLT

VÄLKOMMEN PÅ JULMYS! -
FREDAG 16 DECEMBER.

Varmt och innerligt välkommen till vårt Julmys fredagen den 16/12 Kl. 18.00 - 20.00

Vi tycker det är så viktigt att mötas och göra sköna saker tillsammans. Speciellt viktigt är det när vi har så mycket tryck runt om i vår omvärld. Viktigt att kort få vila från allt det, och ha det riktigt mysig. 
Så varmt välkommen vem du än är

Du som gått hela terminen, tack så mycket för att du kommer till oss. Du som gått tidigare men inte kommit iväg på yogan av någon orsak, välkommen tillbaka ska du vara. Och du som inte provat yoga hos oss än, men är lite nyfiken, Kom du med! Detta är vårt sätt att bjuda tillbaka till er alla som finns i vår sfär.

17.45 öppnar vi dörrarna. Välkommen att komma och varva ner inför julhelgen med yoga, fika och trevligt sällskap.Yoga startar 18.00 och håller på till ungefär 19.30. Sen bjuder vi på fika vi med goda kakor och fin samvaro.
OBS ingen Zoom denna gång.

Kanske hitta du en julklapp i affären eller varför inte köpa ett presentkort till dig själv eller någon speciell. Kvällen till ära är det 25% på allt i affären utom på loppisgrejer. 

VI har många härliga varor, kläder, smycken, ayurveda artiklar mm för ditt yogande och ditt välbefinnande. Mycket är perfekta julklappar med lite extra mening. 

Du får också 25% rabatt på ett yogakort som du kan använda själv eller ge i present.

Under kvällen kan  du också beställa Ayurvedisk hälsokonsultation och Sat Nam Rasayan behandling till 25% rabatt. Dessa bokar vi senare.

Kvällen är kostnadsfri och du kommer hit utan anmälan!

Ta gärna med kontanter, och du kan också få faktura för köp du gör under kvällen, eller betala med Swish.

DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN!!!

Eleonor, Carina, Maria, Sofia och Maja