AKTUELLT

NYFIKEN PÅ KUNDALINIYOGA!
Kom på provapå - Onsdag 5/10

Onsdag den 5/10   19.30-21.00 med Maja      

Du får uppleva ett yogapass som innehåller yogarörelser, andningsövningar, avslappning och meditation, allt i en lugn och rogivande miljö.

Alla är välkomna oavsett ålder och fysiskt tillstånd. Alla kan yoga hos oss! Vi anpassar så att du kan komma precis som du är, och utvecklas och stärkas helt utifrån egna förutsättningar.

Kom själv, ta med dig någon vän eller partner och prova en yogaform som verkligen i sanning är en helhetsbehandling. Vi är inte bara inriktade på fysisk träning utan alla delar av dig såväl kropp, tankar, känslor och själ, blir mött och omhändertagen.
Vi yogar för starkare och smidigare kropp, för en ny och mer kärleksfull relation till sig själv, som stresshantering, självkännedom och självutveckling, för att sova bättre, smälta mat bättre, och oändlig mycket mer. Kundaliniyoga har en klar terapeutisk effekt, så den passar utmärkt för dig som inte känner dig fysiskt eller psykiskt i form.

Under Prov-klassen ges kort information om centret och dess aktiviteter, och här kan du också anmäla dig till våra nybörjarkurser för hösten, och eller köpa yogakort och annat i vår Yogaaffär.

På plats har underbara ullmattor på plats samt filtar och kuddar. Efter klassen är du välkommen att sitta en stund och bara ta det lugnt och njuta en kopp yogi-te! Har du frågor går det jättefint att ställa till kvällens lärare.

Vill du vara på plats på centret, anmäl dig här >>>>

Vill du vara med på Zoom, använd länken nedan. Ingen anmälan behövs.
https://us02web.zoom.us/j/84420501192?pwd=SXRnTWJDRHhTVjJ6NkZvUTllT1hMUT09

Passcode: Satnam

DU ÄR SÅ INNERLIGT VARMT VÄLKOMMEN!
Maja