AKTUELLT

NU STÄNGER VI CENTRET - ett tag

Kära Yogavän

Vi lever verkligen i osäkra tider och har fått och får möta både den ena och andra förändringen på mycket kort tid. Så vi hoppas att du kan surfa ok mitt i allt, och göra vad du kan för att hålla dig stabil, stärka ditt immunförsvar med olika medel och också fortsätta leva, men klokt, med de ändringar som behövs. Corona fortsätter att spridas och nu är det dags för nästa steg av åtgärder från vår sida.

Vi på centret har tom nu följt de restriktioner som kommit från myndigheter och haft vår verksamhet igång, mycket för att stötta alla oss genom denna utmaning. Men vår första prioritet är att måna om din hälsa och nu har vi kommit fram till, att vi behöver ta nästa steg för att bidra till en minskad spridning av detta virus. Man vet att det bidrar genom att hålla avstånd till sina medmänniskor, tvätta händerna noggrant och stanna hemma när man är sjuk.

Vi behöver måna om våra gamla och sjuka och framförallt stötta alla hjältar inom vården, så att den kan ha en möjlighet att fungera och ta hand om de mest behövande.

Så nu stänger vi centret från måndag den 23 mars och en ännu okänd tid framöver.  

Online- klasser kommer igång vecka 14, dvs från 30 mars.

Vi kommer att under veckan som kommer, bekanta oss med bästa tekniken för att kunna hålla några klasser per vecka online. Eftersom vi inte är värdens bästa datapersoner, ber vi ödmjukast om förståelse för att vi behöver den tiden för att komma igång. Efter det kommer alla som vill kunna göra yoga med oss hemifrån.

Dessa klasser kommer vara gratis, men vi tar med stor tacksamhet emot donationer eftersom vi inte har några inkomster under denna tid. Små företag som vårt belastas hårt då hyror och annat fortfarande måste betalas. Mer info kommer så snart vi är klara med ett system för dessa klasser.

Ditt yogakort
Alla korten kommer att förlängas samma tid som vi har stängt, så ingen förlorar det du betalat in.

Tiden framöver
Gör gärna det yogapass och den meditation vi skickat ut via mailen och så håll lite koll på hemsida och facebook. Om du inte är med och följer oss på Facebook gör gärna det, Det kan hända att det är den vägen som vi kommer att köra våra klasser på. https://www.facebook.com/norrlandskundaliniyoga

Vi kommer sakna vår direktkontakt med dig ett tag framöver, men speciella tider kräver speciella åtgärder. Fram till dess hoppas vi att vi kan finna varandra via den moderna tekniken och att du med yoga och meditation kan surfa lite lättare i tiden framöver.

Vi kommer följa utvecklingen noga och öppnar igen så snart vi kan.

Så var rädd om dig; inte bara håll avstånd utan även om din insida. Se till att vara informerad om det som händer men gör det du kan för att inte gå in i alltför mycket oro och rädsla. Det skapar i sig försvagning av immunförsvar, så stäng av nyhetsflödet då och då och ta igen dig, promenera i naturen och andas djupt, vila, läs boken du längtar efter eller se filmen, ta upp något kreativt, gör det där du aldrig verkar fått tid till, och håll kontakten med nära och kära via alla våra tekniska kanaler.

Vi önskar dig det allra vackraste så länge
Med mycket kärlek
Eleonor, Maja, Ellinor och Maria