AKTUELLT

KURSSTART v. 37

Kära Yogavän Sat Nam,

Vilken vår och sommar detta har varit!

Vi har alla upplevt något helt nytt och i många fall stressande och skrämmande. Hela denna Corona epidemin har fått oss att behöva hantera något som vi inte har tidigare erfarenhet av, vilket leder till ökad stress för de allra flesta. Vi har alla fått göra så många saker på nya sätt. Vi kramas inte längre som vi gjorde förut, vi håller avståndet till allt och alla, får lov att snabbt ställa om till ny tekniker och nya sätt att arbeta, kanke är oroliga för jobb och ekonomi, framtid, våra kära äldre.. så oändligt mycket vi behöver se över i livet.

Vi har samtidigt fått prova saker som inte alls varit så dumma. Att kanske jobba hemifrån eller ha barn hemma mer än vanligt. Att inte köpa allt det där som vi vanligtvis gör eller faktiskt stanna hemma och var i stillhet mitt i allt. Att njuta av de små sakerna i livet, lägga tid på att rensa och fixa hemma tex. Vi har kanske fått en helt annan uppfattning om tid.

Så nu när detta fortsätter in under hösten och vi absolut inte är över på andra sidan, vill vi vill lärare vara en del av att stötta till ditt självomhändertagande. Det är om möjligt ännu mer viktigt än någonsin. Vi sätter igång våra klasser igen v 37 och innan dess kommer det provklasser som vanligt under v. 35 och 36. Vi kommer hålla teman som vi hoppas ska kännas motiverande och inspirerande för tiden just nu, ge tips och upplevelser som ger ökad vitalitet och avslappning, sätt att finna vägar i det svåra och stilla oro.

Vi har lite förändringar i höstens lärarkår. Sofia kommer tillbaka till oss och håller klasser på måndagar och så välkomnar vi Carina Lindberg till oss. Hon gick sin lärarubildning 15 och kommer nu ha vår Yoga Bas samt lite annat smått och gott. Mer info kommer senare. Maria tar en paus en stund framöver hör under hösten och Ellinor kommer inte längre undervisa på centret. Vi hoppas innerligt det bägge kan återkomma senare till oss.

Eftersom vi får ta allt steg för steg så kommer vi lite som i juni att hålla centret öppet för 12 personer max per klass men samtidigt sända alla klasser via Zoom. Så du som hör till riskgrupp eller inte är helt frisk, eller bara inte känner dig trygg att komma, kan vara med precis lika mycket ändå. Vi har för den som vill ett litet kitt med yogamatta och kudde till försäljning, om känslan är att du kommer vara hemma mest och vill ha samma gosiga tillbehör där.

Vi kommer ha vissa regler för hur vi är i lokalen så alla kan känna sig trygga och en ny speciell luftrenare som rensar från bakterier och virus är på ingång. Hygien och annat kommer det mer info om allteftersom.

Så med detta vill vi bjuda in till höstens yoga och vi hoppas innerligt att vi kommer att ses på ett eller annat sätt och vet att vi finns här för att göra det vi kan för att förmedla lite lugn och ro och upplyftning.

Varmaste hälsningar
Eleonor, Sofia, Carina och Maja