AKTUELLT

GRATIS KOMMA-IGÅNG-YOGA -
START 17 MAJ!

 

KÄRA YOGAVÄN!

Nu går vi verkligen mot ljusare tider även om vi inte är ute på andra sidan riktigt än. Vi vill hur som helst öppna centret igen för små grupper i maj och juni. Det firar vi med att bjuda på yogan från den 17 maj till och med den 27 maj. Det innebär att du som har kort får ditt kort förlängt 2 veckor. För dig om inte har något kort just nu, så kommer du på gratisklass, antingen på centret eller via länk (vi fortsätter så klart våra Zoomklasser parallellt)

På hemsidan finns under klassbeskrivningen en länk till varje klass och du anmäler dig där om du vill komma på plats. Vi har 7 deltagare och en lärare i yogarummet max och då har vi utrymmen med råge enligt föreskrifterna. När klassen är full stängs länken men då är du lika välkommen via Zoom.
När klassen börjar loggar vi in oss på Zoom, och alla som vill är med och du behöver ingen som helst anmälan. Du klickar på länken här nere och den gäller för dessa 2 veckor.

https://us02web.zoom.us/j/82306203670?pwd=VW90Q1VJYVpvUlExT2ZRZUxRWTNTZz09

Passcode: Satnam

Då vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer detta att återspeglas i flertalet åtgärder på centret.
Detta är som gäller:


- Mattorna kommer att ligga så att det går att hålla minst 2 meters avstånd mellan deltagare.
Ta gärna med egen matta eller något att lägga över våra befintliga om det känns tryggare.

- Du stannar hemma vid minsta symtom och är med via Zoom om du kan och vill.

- Du kommer ombytt till klassen.

- Vi skapar ingen trängsel i hallen utan går direkt in. Vänta på din tur, så en i taget är där.

- Det första du gör efter att ha tagit av ytterkläder är att gå och tvätta händerna noga och sprita.
Finns på både toaletten och i köket.

- Vi tar nu bort te så våra fina samvaro före och efter klasser får stå på lite vänt så länge.

-Vi torkar dagligen av handtag och tvättar/städar gemensamma ytor.

Viktigt! Stanna hemma om du på något sätt känner dig sjuk, är förkyld eller hostar, samt två dygn efter att symptomen är borta. Vi förbehåller oss rätten att kärleksfullt sända hem en person som hostar mycket och/eller är förkyld.

OBS! Håll lite koll på din mail och Facebook innan klassen. Skulle någon av oss lärare bli sjuk kan det hända att vi måste avblåsa just den klassen live och då hör vi av oss till dig som anmält tid.

Vill du vara med i juni så använder du ditt kort eller löser ett nytt. Bara kika på hemsidan om information om det. Då får du också länken till Zoomklasserna under juni.

Till alla er som deltagit via Zoom ett oändligt stort tack för att du bidragit till att centret fortfarande finns kvar. Det är tuffa tider ekonomiskt just nu och vi är så glada att kunna ha haft med dig och hålla yogan igång. Till dig som inte kunnat eller valt att inte vara med via Zoom vill vi på detta sätt bjuda in till att komma igång igen. Vi hoppas innerligt att tiderna ser annorlunda ut till hösten men nu är nu. Vi hoppas så få se dig på mattan antingen här eller hemifrån. Det går jättefint bjuda in vänner och bekanta också som vill yoga nu under gratisperioden eller senare.

HJÄRTINNERLIGT VÄLKOMMEN!
Sofia, Eleonor, Carina och Maja