AKTUELLT

NY CORONAINFO PÅ CENTRET


Kära Yogini och yogi!

Nu ser vi tyvärr hur smittspridningen tagit fart även här hos oss och igår kom nya restriktioner för Västerbotten. Vi behöver alla göra vad vi kan för att tillsammans bidra till begränsning av smitta. Samtidigt är det viktigare än någonsin att fortsätta ta hand om både kropp och själ, så vår ambition är förstås att fortsätta hålla öppet, men vi tar steg för steg, och kommer förmodligen stänga centret och gå vidare med alla våra klasser via nätet alldeles snart. Inte alls vad vi vill, men här gäller det att alla tar sitt ansvar.

Denna vecka kör vi våra klasser som planerat live och via zoom. Du som inte känner dig bekväm att komma, stannar hemma och följer klassen via nätet.

Viktigt att du som yogar denna vecka är uppmärksam på att en klass kan komma att ställas in med kort varsel om läraren skulle känna av symptom. Den informationen skickas då ut på mail till alla som har kort hos oss/är anmäld till respektive klass samt läggs in på Facebook. Så om du inte följer oss på facebook så bra ide börja göra det och ta för vana att regelbundet hålla lite koll för eventuella förändringar.

Då vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer detta att återspeglas i flertalet åtgärder på centret.
Detta är som gäller.

- Nu drar vi ner på platserna ännu mer så max 10 personer på varje klass.? ?

- Mattorna kommer att ligga så att det går att hålla minst 2 meters avstånd mellan deltagare. Ta gärna med egen matta eller något att lägga över våra befintliga.

- Du stannar hemma vid minsta symtom och är med via Zoom om du kan och vill.

- Du kommer ombytt till klassen.

- Vi skapar ingen trängsel i hallen utan går direkt in. Vänta på din tur så en i taget är där.

- Det första du gör efter att ha tagit av ytterkläder är att gå och tvätta händerna noga och sprita. Finns på både toaletten och i köket.

- Vi tar nu bort te så våra fina samvaro före och efter klasser får stå på lite vänt så länge.

- Vi fortsätter att ta in anmälan till klasser och så länge länken är uppe så kan du anmäla dig.
För resterande intresserade sänder vi klassen via Zoom. Och vi hjälper till att komma igång så klart.

Vi torkar dagligen av handtag och tvättar/städar gemensamma ytor.

Viktigt! Stanna hemma om du på något sätt känner dig sjuk, är förkyld eller hostar, samt två dygn efter att symptomen är borta.
Vi förbehåller oss rätten att kärleksfullt sända hem en person som hostar mycket och/eller är förkyld.

Om du vill vara med på en klass via Zoom men inte har kort är du så välkommen att höra av dig på info@norrlandskundaliniyoga.se så får du betalningsinformation och länkar.

Vi hoppas innerligt att vi fortsätter ses i rummet eller i rymden. 
Dina lärare