AKTUELLT

CENTRET STÄNGER ETT TAG- ALLA KLASSER PÅ ZOOM

Kära Yogavän

Vi lever verkligen i osäkra tider, och har fått och får möta både den ena och andra förändringen på mycket kort tid. Så vi hoppas att du surfar ok mitt i allt, och göra vad du kan för att hålla dig stabil, stärka ditt immunförsvar med olika medel och också fortsätta leva, men klokt, med de ändringar som behövs. Corona, som ju tog lite av en paus ett tag, har nu börjat spridas fort igen och för vår del vill vi göra vår del för att bidra till att den minskar igen.

Vi på centret har tom nu följt de restriktioner som kommit från myndigheter och haft vår verksamhet igång. Mycket för att stötta alla oss genom denna utmaning, men förstås också bara för att vi älskar vår yoga och vet att den gör så gott och utvecklar oss på massor av olika vis.
Men vår första prioritet är att måna om din hälsa. Nu när vi fått skärpa föreskrifter i Västerbotten väljer vi att stänga centret ett tag, och föra över all vår verksamhet till Zoom istället. Vi behöver måna om våra gamla och sjuka och framförallt stötta vården så den inte blir överbelastad, och kan fortsätta ta hand om de mest behövande. Nästa gång kan den personen vara du. Vi tycker så klart detta är så ledsamt, men viktig att vi alla drar vårt står till stacken.

Så nu stänger vi centret från och med måndag den 16 november, och håller stängt i första hand tom 8 december. Vill allt sig väl, kan vi då öppna igen och yoga några veckor in i december. Annars fortsätter vi via Zoom.  

Vi kommer ha precis samma schema som finns på hemsidan. Ingenting är inställt såvida inte någon av oss lärare blir sjuk på något sätt, och vi inte kan hitta vikarie.  Därför är det fint att du håller lite koll på mail, facebook och hemsida, om något skulle ändras med kort varsel.

Vi hoppas innerligt att du hänger på våra klasser, för att fortsätta ta hand om dig. När vi använder Zoom så är det i alla fall lite som att träffas. Du känner oss lärare, och vi kan faktiskt både prata och se varandra den vägen. Man kan göra en fin plats med yogamatta, lite tända ljus och ha lite te efteråt, så är det i alla fall en stund för dig själv. Kanske finns det någon därhemma som också vill hänga på och då bara hör du av dig för betalning. Vill du mysa till det ordentligt finns nya yogamattor och kuddar till försäljning och vi levererar hem till dig just nu.

Ditt yogakort kommer att gälla för dessa klasser, och tar det slut kan du precis som vanligt köpa ett nytt. Så klart yogar du så mycket du vill för din egen skull under den här tiden, men helt ärligt är ditt yogande också ett sätt för oss att kunna driva centret vidare. Vill du bidra till att det får ett liv efter detta, så är din närvaro så välkommen. Vi vill så klart fortsätta vår verksamhet och erbjuda yoga till alla som vill och behöver, så vi är så tacksamma för ditt stöd genom denna utmanande tid.

Vi kommer sakna vår direktkontakt med dig ett tag framöver, men speciella tider kräver speciella åtgärder. Fram till dess hoppas vi att vi kan finna varandra via den moderna tekniken och att du med yoga och meditation kan surfa lite lättare i tiden framöver.

Så var rädd om dig; inte bara håll avstånd utan även om din insida. Se till att vara informerad om det som händer men gör det du kan för att inte gå in i alltför mycket oro och rädsla. Det skapar i sig försvagning av immunförsvar. Så låt dig själv utnyttja denna tid av inåtgående och skapa hemmamys så mycket det går. Stäng av nyhetsflödet då och då och ta igen dig, promenera i naturen och andas djupt, vila, läs boken du längtar efter eller se filmen, ta upp något kreativt, gör det där du aldrig verkar fått tid till, och håll kontakten med nära och kära via alla våra tekniska kanaler.

Vi önskar dig det allra vackraste så länge
Med mycket kärlek
Eleonor, Sofia, Carina och Maja