AKTUELLT

YOGA OCH COVID -
Hur gör vi i vår?

Kära yogavän!

Just nu mer än någonsin behöver vi ta hand om oss själva både till kropp och själ. Att våra liv tagit en väldigt annorlunda kurs och mycket av vad vi gjort tidigare fått stå tillbaka gäller för oss alla. Vi kanske har fått jobba mer hemifrån, ha barn hemma från skolan, mist mycket av våra vanliga sociala kontakter. Vi kanske själva varit sjuka och också väljer att inte lägre gå till träningslokaler och annat som var del av livet tidigare. Många söker ju sig ut i naturen mer nu, vilket är helt fantastiskt.

Men om du hör till dem som gärna vill göra yoga, men har satt det på vänt tills all öppnar igen, så kan det ju tyvärr innebära en längre vänta. Vi vill så klart fortsätta serva med våra härliga klasser och så länge det är strikta restriktioner väljer vi att hålla själva centret stängt. När det ändras vet vi inte i dagsläget, men vi använder vårt yogiska inkännande tillsammans med de föreskrifter som gäller och  finner en väg igenom. Vi lovar öppna så fort det bara går igen för klasser på centret, men vi kommer att samköra allting via Zoom hela våren så bor du en bit bort, eller inte känner du vill vara tillsammans med andra riktigt ännu kan du tryggt vara med ändå.

Så vi vill verkligen inspirera till att ta språnget om du ännu inte gjort det och hoppa på klasserna via Zoom. Du får där höra och se oss lärare och kan ställa frågor före eller efter ett pass precis som vanligt. Du gör i ordning en skön plats hemma, med yogamatta (ullvarianten finns att köpa hos oss) en kudde och en filt. Ett litet ljus förhöjer stämningen och lite vatten är också fint att ha.

Säg till eventuella familjemedlemmar att du vill ha en stunds stillhet för dig själv och koppla upp dig.
Har du vänner en bit bort från Umeå kan du ju också inspirera dem att komma med så kan ni yoga tillsammans trots avstånd.

Du betalar antingen per gång, för 10 gånger eller för 5 månader.
Priser hittar du under fliken priser och klasser >>>>  
Där finns även betalningsinformation.

VARMT VÄLKOMMEN!