AKTUELLT

NYFIKEN PÅ KUNDALINIYOGA?
KOM PÅ GRATIS PROVA PÅ V. 35


HURRA! NU BÖRJAR VI IGEN!

Äntligen är det dags att sätta igång höstens klasser!

Vi börjar som vanligt med att hålla vårt uppskattade gratis-klasser för alla intresserade. Vi kör på plats och samtidigt via Zoom.

Måndag den 29/8    18.00-19.30 med Sofia      Yoga för härlig energi
Tisdag den 30/8      18.00-19.30 med Carina    Yoga för smidig kropp
Onsdag den 31/8    18.00-19.30 med Maja       Yoga för hjärtlig självkänsla
Torsdag den 1/9      18.00-19.30 med Maria      Yoga för mysig närvaro
Lördag den 3/9        11.00-12.30 med Maja       Yoga för skön avslappning

Du får uppleva ett yogapass som innehåller yogarörelser, andningsövningar, avslappning och meditation, allt i en lugn och rogivande miljö.

Alla är välkomna oavsett ålder och fysiskt tillstånd. Alla kan yoga hos oss! Vi anpassar så att du kan komma precis som du är, och utvecklas och stärkas helt utifrån egna förutsättningar.

Kom själv, ta med dig någon vän eller partner och prova en yogaform som verkligen i sanning är en helhetsbehandling. Vi är inte bara inriktade på fysisk träning utan alla delar av dig såväl kropp, tankar, känslor och själ, blir mött och omhändertagen.
Vi yogar för starkare och smidigare kropp, för en ny och mer kärleksfull relation till sig själv, som stresshantering, självkännedom och självutveckling, för att sova bättre, smälta mat bättre, och oändlig mycket mer. Kundaliniyoga har en klar terapeutisk effekt, så den passar utmärkt för dig som inte känner dig fysiskt eller psykiskt i form.

Under Prov-klassen ges kort information om centret och dess aktiviteter, och här kan du också anmäla dig till våra nybörjarkurser för hösten, och eller köpa yogakort och annat i vår Yogaaffär.

På plats har underbara ullmattor på plats samt filtar och kuddar. Efter klassen är du välkommen att sitta en stund och bara ta det lugnt och njuta en kopp yogi-te! Har du frågor går det jättefint att ställa till kvällens lärare.

Vill du vara på plats på centret, anmäl dig här till den klass du vill gå!

Vill du vara med på Zoom, använd länken nedan. Ingen anmälan behövs.
https://us02web.zoom.us/j/84420501192?pwd=SXRnTWJDRHhTVjJ6NkZvUTllT1hMUT09

Passcode: Satnam

DU ÄR SÅ INNERLIGT VARMT VÄLKOMMEN!
CENTRETS LÄRARE