AKTUELLT

CORONAINFO PÅ CENTRET

Vi ser så fram emot att få välkomna dig till kursstarten nu efter sommaren. Då vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer detta att återspeglas i flertalet åtgärder på centret.

Vi kommer att starta våra kurser som vanligt men med ett begränsat antal deltagare i yogasalen – max 12 personer i rummet på varje klass.

Mattorna kommer att ligga så att det går att hålla 1,5-2 meters avstånd.
Vi kommer att ta in anmälan till klasser och då är det principen först till kvarn som gäller. För resterande intresserade sänder vi klassen via Zoom. Och vi hjälper till att komma igång så klart.

Vi ber dig som kan att byta om hemma. Vi kommer lägga ut centrets yogamattor inför klasserna,
men om du önskar – ta med egen yogamatta, filt och sittkudde. Du kan också ta med lakan, stor handduk eller liknande att lägga över yogamattan om du önskar.

Vi torkar dagligen av handtag och tvättar/städar gemensamma ytor.

Vi ber dig att tvätta händerna det första du gör när du kommer till centret.Vi har tagit bort alla handdukar på toaletterna och ersätter dessa med pappershanddukar. Handsprit finns utställt på flera ställen.

Viktigt! Stanna hemma om du på något sätt känner dig sjuk, är förkyld eller hostar, samt två dygn efter att symptomen är borta.

Vi förbehåller oss rätten att kärleksfullt sända hem en person som hostar mycket och/eller är förkyld.