OM CENTRET

Maja

Maja Tellegård är grundare till Norrlands Kundaliniyogacenter.

Maja är sedan 1998 internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare enligt yogi Bhajan, och vidareutbildad i level 2 Teacher Training, samt är certifierad Gravidyogalärare 2005.

Maja arbetar med yoga på heltid sedan 2002.

Idag driver och administrerar hon den 2-åriga yogalärarutbildningen i Umeå och är registrerad Lead Teacher Trainer hos IKYTA, International Kundaliniyoga Teachers Association. Maja driver tillsammans med Viveka Pasquier Kundaliniyoga Institutet - utbildningsplatsen för Sveriges Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, som också håller utbildningar i Stockholm, Vasa, Göterborg, Oslo och på Kreta.

Maja är leg Arbetsterapeut med 15 års erfarenhet av rehabilitering i många olika former. Hon är utbildad Ayur-vedisk hälsovägledare och behandlare genom Ayurveda och Hälsovägledning i Luleå. Hon även utbildad i healingtekniken Sat Nam Rasayan steg 1 och går nu steg 2.

Maja förmedlar även yogan i sina öppna klasser på en mängd olika teman och i rehabgrupper. Hon har en passionerad förmedlare av yoga till alla som känner sig lockade och har specialiserat sig på att arbeta med yogan terapeutiskt. Hon har en lång och mycket bred erfarenhet av att leda och stödja människor i växande.