OM CENTRET

Maja

Maja Tellegård är grundare till Norrlands Kundaliniyogacenter.

Maja är sedan 1998 internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare enligt yogi Bhajan, och vidareutbildad i level 2 Teacher Training, samt är certifierad Gravidyogalärare 2005. Arbetar också med kundaliniyoga som terapi sedan många år och är på väg att börja undervisa andra yogalärare inom Yogisk Terapi.

Maja arbetar med yoga på heltid sedan 2002.

Idag driver och administrerar hon den 2-åriga yogalärarutbildningen i Umeå och är registrerad Lead Teacher Trainer hos IKYTA, International Kundaliniyoga Teachers Association. Maja driver tillsammans med Viveka Pasquier Kundaliniyoga Institutet - utbildningsplatsen för Sveriges Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, som också håller utbildningar i Stockholm, Vasa, Göterborg, Oslo och på Kreta.

Maja är leg Arbetsterapeut med 15 års erfarenhet av rehabilitering i många olika former, framförallt inom ortopedi, reumatikervårds samt neurorehab Hon är utbildad Ayur-vedisk hälsovägledare och behandlare genom Ayurveda och Hälsovägledning i Luleå. Hon även utbildad i healingtekniken Sat Nam Rasayan steg 1 och går nu steg 2.

Maja förmedlar yogan i sina öppna klasser, på en mängd olika teman och i rehabgrupper. Hon har en passionerad förmedlare av yoga till alla som känner sig lockade och har specialiserat sig på att arbeta med yogan terapeutiskt. Hon har en lång och mycket bred erfarenhet av att leda och stödja människor i sitt växande.

 

ELEONOR

Eleonor Fernerud arbetar som yogalärarna på centret. Hon är 45 år, gift och har tre barn varav det äldsta redan hunnit lämna boet. Hon älskar Djur och natur och fyller mycket av sin fritid med både hästar och hundar.

Hon arbetar som chef inom Umeå Kommun och är mycket intresserad av människor och hur man skapar förutsättningar för sunda relationer och ett gott arbetsklimat. Här möts yogan och yrkeslivet tycker hon,  " Den ger mig styrka att klara av utmanade situationer både privat och på jobbet".

Eleonor är utbildad steg 1 och steg 2 Kundaliniyoga lärare och Associate Teacher Trainer, vilket innebär att hon är licensierad att undervisa människor som själva längtar efter att utbilda sig till yogalärare.

Eleonor är även utbildad Khalsa way Gravidyogalärare, Sat Nam Rasayanhealer och ger behandlingar i denna yogiska healingteknik. Hon har nyligen avslutat utbildningen i Gong. Gongmeditation är ett kraftfullt verktyg för att skapa transformation och läkning.

Håll utkik efter workshops på detta tema

Kundaliniyoga har hjälpt Eleonor på så många plan och gett henne förmågan och teknikerna för att kunna skapa ett liv där hon kan må bra och där hon känner sig nöjd med sig själv.  " Jag är tacksam för det som yogan har gett mig och vill därför dela med mig av detta fantastiska redskap till andra som vill hitta vägen till psykisk och kroppslig hälsa".

På Eleonors klasser vill hon att Du ska vara i fokus och att Du ska få möjlighet att genom dessa tekniker skapa förändring till det bättre i ditt liv.

 

Sofia

Sofia Nilsson

 

Carina

Carina Lindberg