UTBILDNINGAR

Kundaliniyoga Institutet

Att fördjupa sig i yogan är för många yogautövare ett naturligt nästa steg efter en tids yogautövande. Att dela med sig av något som skapat en positiv förändring i livet är en längtan hos många. Att dyka djupare in i sig själv med yogan som redskap känns för många som en självklarhet efter en tid tillsammans med yogan.
Oavsett vilket så är du varmt välkommen!

Kundaliniyoga Institutet håller i centrets lokaler, den 2 åriga internationellt certifierande Kundaliniyogalärarutbildningen steg 1. Den är öppen för dig som vill lära dig mer om yogans värld och få redskapen till att professionellt kunna lära ut dessa tekniker. 
Steg 2 riktar sig till dig som redan genomgått steg 1. Här får du möjligheten att ledsagas vidare på din yogaresa genom fem olika moduler med speciella yogiska teman.

Nästa start för steg 1 är i Umeå är i september 2023.
https://www.kundaliniyogainstitutet.se/utbildningar/yogalarare-steg-1/
 

Sat Nam Rasayan utbildningen steg 1 vänder sig till dig som vill fördjupa din förmåga till närvaro, din förmåga till att kunna vara i sann och stabil kontakt med en annan människa samt att kunna ge en healingbehandling.

Nästa Sat Nam Rasayan utbildning i Umeå startar 25-26 oktober 2024.
Läs mer och anmäl dig här >>>>

Varmt välkommen att upptäcka och ta del av våra utbildningar. Du läser mer om alla våra utbildningar på vår hemsida. www.kundaliniyogainstitutet.se

Kundaliniyoga Institutet