KLASSER & PRISER

TEMA "KRIYA CHALLANGE"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)


På måndagarna med start den 24 januari kommer vi att ha ett lite annorlunda koncept en tid framöver. Vi håller lite mer utmanande Yogapass/meditationer 3 gånger efter varandra. Det första tillfället blir korta tider, sen lite längre gång 2, och till sist träff 3 fulla tider. Det ger dig möjlighet att bygga upp och känna igen. Våra kriyas kommer att vara fokus för dessa klasser, så inte så mycket undervisning. Du gör som alltid det du kan, tar hänsyn till din kropp, men känner du sug att utmana dig lite så har du här en härlig möjlighet.
Vi kommer meddela allt eftersom vad det är för fokus på respektive klass. Räkna med härliga, lite utmanande och samtidigt innerligt upplyftande yogiska upplevelser.

 

NY KRIYA START 25 APRIL

Nu är det dags för en ny kriya , måndagar 18.30-19.45. Denna gång med lite andra förtecken än vi tidigare gjort under våren. Denna Kriya är det inte alls så fysiskt utmanande som tidigare, men kanske lite mer utmaning för vårt inre. 
Kriyan vi börjar med heter "Kriya for Self Reliance".  Den handlar om att stärka sitt självförtroende och självtillit. Något som vi alla kan behöva ta ett nappatag lite med då och då. Att börja se på sig själv med mjukare och mer kärleksfulla ögon och samtidigt stärka sin kontakt med den djupa visdomen vi alla har om vi bara letar lite grann bakom våra emotioner och tankar.
Vi gör som tidigare, kör 3 gånger samma kriya och sakta bygger upp till full tid.

Vår meditation kommer att stärka vår utstrålning "Radiance".

Varmt välkommen till ett kärleksfullt möte med dig själv.
Maja

START 24 JANUARI  
Tid: Måndagar kl. 18.30-19.45
Antal ttf: 12 st till att börja med.
Lärare: Sofia Nilsson/ Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.

Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen