KLASSER & PRISER

TEMA ONSDAG -
"INTUITION - DIN INRE KOMPASS"

(Ingår i kortsystemet)

Efter att på onsdagarna under våren fått kloka ledord hur vi kan tänka kring att leva livet lits skickligare, lägger vi nu till en del. Hur vi använder vår inre kompass vår intuition, för att vägleda oss i livets alla skiften. Så ofta är vi i dessa tider utanför det välkända, men måste ändå på något sätt navigera oss framåt. Det gamla vi kunde så bra kanske inte längre fungerar hur mycket vi än försöker och vad i hela friden gör vi då? Jo vi odlar vår intuition och lär oss identifiera när den talar, snarare än att lyssna till vårt sinne som ofta är upphängt på det gamla.

Så resten av vårterminen ska vi odla detta vårt 6.e sinne, så du får en närmare och förhoppningsvis tryggare relation till den. Detta sinne är ur ett yogiskt perspektiv lika reellt som syn och hörsel, och genom våra klasser så får du möjlighet att återerövra detta på ett djupare sätt.


START 28 APRIL

Tid: Onsdagar kl. 18.00-19.15
Antal tillfällen: 9 st.
Yoga På centret: Max 7 deltagare - Du anmäler dig för plats. 
Du kommer ombytt och klar och har med egen vattenflaska om du behöver en sådan. Du är välkommen att ta med; egen yogamatta, lakan eller stor handduk att lägga över de befintliga, om det skulle kännas tryggare för dig.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se