KLASSER & PRISER

TEMA "GRUNDAD ENERGI"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP- IN

Vi behöver återkommande ta hand om vår grund; den nedre triangeln bestående av de tre första chakrana. Den nedre triangeln ombesörjer din stabilitetet, identitet och din förmåga att ta dig an livet.

Den händer mycket runt omkring oss dagligen som vi behöver förhålla oss till. Med en stark personlig energi som är förankrad i en stabil grund kan du ta dig an de utmaningar som kommer i din väg utan att föras med av stormar och strömmar och tappa fotfästet.

Det handlar om att känna dina värden så att du kan hitta tillbaka till din kärna när det börjar snurra för snabbt omkring dig. På så sätt kan du fortsätta på din väg, med Commitment, eftersom du känner dig själv väl och vet åt vilket håll du vill gå, och kan släppa taget om det som är oviktigt.

Goda, välgörande rutiner hör också till den nedre triangeln. Rutiner har varit en naturlig del av människans liv under hela vår existens, fram till “nyss” då elektricitet och många andra moderna uppfinningar har gjort det möjligt för oss att leva hur och när vi vill. Men vad ger det för effekter för vår fysiska, mentala och emotionella hälsa? 

Välkommen till en kurs där vi utforskar och fördjupar oss i chakrasystemets Nedre triangel!

START 3 APRIL
Tid: Måndagar kl. 18.00-19.15
Antal: 10 tillfällen
Lärare: Jessica Cronvald
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Zoomlänk kommer till din mail efter anmälan och betalning.
Du anmäler dig här brevid om du vill , drop in går bra på denna klass också.
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se