KLASSER & PRISER

TEMA " FRÅN STRESS TILL VITALITET" ;

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP- IN

Livet är som det är, en härlig blandning mellan det som stressar och det som ger energi. Här får du massor med användbar information kring stress och vitalitet,  och utöva och lära dig tekniker som ger dig möjlighet att surfa lite skönare med det som ger press. Allt för att du ska kunna stå stabil oavsett hur det ser ut runt dig i din vardag.
Du får tekniker att stärka din sanna energi så att du har en vitalitet att använda dig av snarare än att gå på stresshormoner, som ju i längden kan vara skadligt för hälsan. Så välkommen att stärka dig till kropp och själ och göra roliga och uppbyggande yoga för mer vitalitet i vardagen.  

Varmt välkommen!
Maria

START 26 JANUARI
Tid:
Torsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 10 tillfällen
Lärare: Maria Fahlander 
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Zoomlänk kommer till din mail efter anmälan och betalning.
Du anmäler dig här brevid om du vill , drop in går bra på denna klass också.

Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se