KLASSER & PRISER

TEMA "DETOX TILL KROPP OCH SINNE"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Hur mås så här efter julhelgerna? Lite tung i baken eller sinnet kanske? Kanske också lite tungt rent allmänt när vi igen är drabbade av restriktioner och oklarheter inför framtiden.

Kom då och ta del av en 5 veckors minivariant av Detox light, för att sätta en ny ton av lätthet inför det nya året.

Här tar vi oss tid att släppa på lite extrabagage oavsett om det sitter som en tyngd i kroppen eller i själen. Vi kommer att ta oss an en aspekt av oss per tillfälle, och göra sköna stärkande pass som hjälper till att rensning. Känslor, tankar, kropp, andlighet och materiellt gås igen. Du får också information via Ayurvedan om hur du kan göra en enkel l detoxkost som är varm och kryddig för att lätta upp livet som helhet!

START 27 JANUARI
Tid:  Torsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 5 ttf.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Max 12 deltagare tills vidare - Du anmäler dig till de klasser du vill delta i på plats. Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen