KLASSER & PRISER

TEMA "ATT FORMA SIN LIVSUPPLEVELSE"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Hur vi möter an livet och hur livet möter an oss, har så oändlig mycket att göra med vilka perspektiv vi använder oss av. Många sätt att tänka och relatera har skapats tidigt i livet, och blivit en vana som kanske inte är helt skön, men ändå bekant. För att ändra livets innehåll behöver vi då och då se över våra perspektiv och vid behov ändra dem.
I dessa klasser lånar vi en undervisning från mina lärare inom den indianska traditionen, som heter ” De sju Pilarna” Det får bilda en bas för pass och meditationer kring hur vi går från ett perspektiv som inte gagnar oss, till något nytt, stöttande och mer kärleksfullt.

START 26 JANUARI
Tid:  Onsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 10 ttf.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.

Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen