KLASSER & PRISER

NYBÖRJARKURS - YOGA BAS 1

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

 

I lugnt och tryggt tempo får du stifta bekantskap med Kundaliniyoga.
Med Kundaliniyoga tränar du både kropp och sinne. De komponenter bildar den enhet som är just Du.
För att träna kroppen, stilla sinnet och komma i samklang med vårt inre använder vi olika tekniker; Kroppsställningar (asanas) som utövas både statiskt och rörligt, andningstekniker, fokuspunkter, kroppslås (rätar upp och cirkulera energi i ryggraden), mudras (specifika hand eller armpositioner), meditation, samt mantran, som är ljudvibrationer som påverkar vår kropp och vårt sinne på olika specifika sätt. Våra yogapass har alla ett specifikt syfte som påverkar dig på olika sätt. Det kan vara för bättre rygg, starkare matsmältning eller skönare sömn. I dessa klasser får du alla dessa tekniker presenterade för dig, du får undervisning om vilka effekter de olika momenten har, och får mjukt komma igång med att stärka och balansera din kropp.

Avsikten med dessa klasser är att ge en rik personlig upplevelse såväl som intellektuell förståelse för, det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. Du behöver inte vara vig eller vältränad eftersom träningen är individuell och man börjar precis där man själv befinner sig. Dessa klasser är även fantastiska för alla personer oavsett ålder och fysiskt förmåga, som vill ha lugn och mjuk yoga med inslag av små utmaningar.

En nybörjarkurs är en fin grund för dig som är helt ny i Kundaliniyoga. Sedan eller samtidigt är du välkommen att ta del av allt annat utbud på centret. De andra klasserna utgår ifrån att deltagarna har de grundläggande teknikerna men vi lärare påminner och instruerar även dem kontinuerligt. Dessa klasser är även utmärkta som en påminnelse för hur teknikerna fungerar, för dig som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen.

 

Varmt välkommen

START 25 JANUARI
Tid: Tisdagar kl. 17.30-18.45
Antal träffar: 10 st
Att ta på sig/Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats på centret men hemma fixar du något mysigt till dig själv. Yogamattor, liggunderlag. Vi har även ullmattor till försäljning på centret.
Lärare:   Eleonor Fernerud
Kostnad: 1 550kr eller som del i terminskortet.

Du anmäler dig här brevid >>>>
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se