KLASSER & PRISER

NYBÖRJARKURS- YOGA BAS 1.

(Ingår i kortsystemet)

 I lugnt och tryggt tempo får du stifta bekantskap med Kundaliniyoga.
Med Kundaliniyoga tränar du både kropp och sinne. De komponenter bildar den enhet som är just Du. För att träna kroppen, stilla sinnet och komma i samklang med vårt inre använder vi olika tekniker; Kroppsställningar (asanas) som utövas både statiskt och rörligt, andningstekniker, fokuspunkter, kroppslås, rätar upp och cirkulera energi i ryggraden, mudras, specifika hand eller armpositioner, meditation, samt mantran som är ljud-vibrationer som påverkar vår kropp och vårt sinne på olika specifika sätt.
I dessa klasser får du alla dessa tekniker presenterade för dig, du får undervisning om vilka effekter de olika momenten har, och får mjukt komma igång med att stärka
och balansera din kropp.

Avsikten med dessa klasser är att ge en rik personlig upplevelse såväl som intellektuell förståelse för, det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. Du behöver inte vara vig eller vältränad eftersom träningen är individuell och man börjar precis där man själv befinner sig. Dessa klasser är även fantastiska för alla personer oavsett ålder och fysiskt förmåga som vill ha lugn och mjuk yoga med inslag av små utmaningar.

En nybörjarkurs är en fin grund för dig som är helt ny i Kundaliniyoga.
Först går du en nybörjarkurs och vi startar två sådan i höst. Sedan eller samtidigt är du välkommen att ta del av allt annat utbud på centret eftersom de andra klasserna utgår ifrån att deltagarna har de grundläggande teknikerna.
Dessa klasser är även utmärkta som en påminnelse för hur teknikerna fungerar, för dig som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen eller för dig som söker mjuk och varsam yoga.

Till dessa tillfällen anmäler du dig, så vi vet hur många som behöver vårt grundläggande material.

Varmt välkommen

START 14 JANUARI
Tid: Tisdagar kl. 18.00-19.15
Antal träffar: 10 st
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaskamed lock.
Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Lärare Maja Tellegård
Kostnad: 1 450kr eller som del i terminskortet.
Frågor om yogan info@norrlandskundaliniyoga.se