KLASSER & PRISER

FORTSÄTTNINGSKURS "DE TIO KROPPARNA"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Välkommen att ägna delar av våren åt att utforska samt ge kraft och energi till hela ditt system – på alla plan!

Välkommen att ägna delar av våren åt att utforska samt ge kraft och energi till hela ditt system – på alla plan!

IRL och via Zoom.

Enligt den Kundaliniyogiska filosofin består vi människor av inte bara en utan tio kroppar! Den fysiska kroppen, tre mentala kroppar samt sex energikroppar. Du kan visualisera dina olika kroppar som lager av kläder, där den fysiska kroppen är den överrock du bär under ditt nuvarande liv. Den fysiska kroppen kan du se, röra vid och känna. Du har dock även andra kroppar som är lika verkliga, om inte mer. 

När alla tio kroppar är i balans mår du gott till kropp och själ och du har förmågan att se dig själv som den multi-dimensionella varelse du i sanning är. De tio kropparna samverkar med vårt chakrasystem och är en spännande resa i självupptäckt.

Detta är en fortsättningskurs, som bygger vidare på den yogiska kunskapen du fått under nybörjarkursen. Den ger dig mer inblickar i den yogiska bilden av oss som människor samtidigt som du får göra härliga yogapass och meditationer som stärker, balanser och bygger upp var och en av dessa 10 kroppar. Alla är hjärtligt välkomna nya som erfarna.
Material ingår i kursen.

VARMT VÄLKOMMEN!

START 5 APRIL
Tid: Tisdagar kl. 19.00-20.15
Antal ttf: 10 st.
Lärare: Carina Lindberg
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se
Kostnad: 1 550kr eller som del i terminskortet. Har du 10 kort sen tidigare använder du det och löser sen nytt vid behov.
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på. Vi har mattor och kuddar till försäljning på centret.
Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen, så vid sjukdom eller annat behov är det lätt att delta hemifrån.
OBS! Till denna kurs vill vi ha in en anmälan!
Du anmäler dig här brevid >>>>>
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

FORTSÄTTNINGSKURS "DE TIO KROPPARNA"

10 tllf , Start 5/4