WORKSHOPS

THE 21 STAGES OF MEDITATION - ONLINE
EN DJUPGÅENDE MEDITATIONSRESA FÖR DIG

Vill du ha mera meditation i ditt liv? Lära dig mer om meditation? Få ny inspiration i en redan etablerad meditationspraktik? Oavsett tidigare erfarenhet av meditation är du varmt välkommen på 21 Stages of Meditation!

VAD?
21 Stages of Meditation är en resa in i mediterandets konst, utan prestation och krav. Det är en möjlighet att i sanning möta dig själv på djupet, en resa in i och med dig själv, och öka förståelsen av din mänskliga natur. Meditationsresan består av tre stadier, totalt 21 steg, där varje steg har ett syfte och förbereder för nästa.

FÖR VEM?
21 Stages of Meditation är verkligen för alla! Du behöver inte vara yogalärare eller ens ha någon gedigen yoga- eller meditationserfarenhet. Det har inte heller någon betydelse vilken yogaform du utövar. Den här meditationsresan fördjupar relationen till dig själv oavsett vem du är, var du bor eller hur du lever ditt liv.

VARFÖR?
Syftet är lycka och sinnesro! När vi mediterar förfinar vi sinnet och höjer medvetenheten. Vi kommer i kontakt med den vi är och kan leva mera inifrån och ut, mer oberoende av yttre omständigheter. En resa in i dig, ditt medvetande och en större närvaro i ditt liv.
- För dig som vill gå vidare med Steg 3 på Kundaliniyogalärarutbildningen är 21 Stages of Meditation en av ingredienserna för certifiering, så passa på!

HUR?
Vi ses över Zoom under tre helger där du tillsammans med dina medresenärer skapar meditationsmagi! Du väljer om du vill göra alla tre resor med en gång, eller välja att delta bara en eller två i detta skede. Du kan gå modulerna i vilken ordning som helst.

NÄR?
Undervisningen är på svenska med Viveka Pasquier och Maja Tellegård från Kundaliniyoga Institutet
Resa 1: The Crystallized Self - 27-29 augusti
Resa 2: The Expressive Self - 29-31 oktober
Resa 3: The Transcendent Self - 3-5 eller 10-12 december (Save the dates! Vi bekräftar vilken av helgerna det blir när de sista pusselbitarna i vår kalender fallit på plats!)
 

PRIS?
- per modul 2750 SEK/NOK | 275 €
- om du går alla tre moduler 6750 SEK/NOK | 675 €
Behöver du delbetala bara kontakta oss.

ANMÄL DIG HÄR!
https://forms.gle/SdJM6dmC9GhjWq4G9
Har du frågor så är du så varmt välkommen med dem till: nina@kundaliniyogainstitutet.se

"Har varit på många retreats och utbildningar men dessa dagar med er alla slår allt annat jag varit med om! Proffsiga lärare tillsammans med trevliga kamrater! Så nyttigt och lärorikt! Finns inga ord egentligen, fantastiskt helt enkelt! Hoppas ni kan fortsätta sprida denna kunskap på detta sätt flera gånger."
- Kristina (gick 21 Stages år 2018)