WORKSHOPS

"NY-START" ;

Är du redo för en nystart i ditt liv? Längtar du efter att lära känna dig själv inifrån och ut, och få tillgång till en verktygslåda fylld av kraftfulla tekniker som leder till förändring i grunden?

Upptäck Kundaliniyoga - Medvetenhetens yoga!

 “Nystart” är workshopen för dig som är helt ny och nyfiken på Kundaliniyoga, en dynamisk yogaform med tydlig terapeutisk effekt. Eller kanske för dig som inte yogat på ett tag, och önskar en nystart för att komma igång igen. 

Under en förmiddag får du uppleva Kundaliniyoga i ett tryggt och lugnt tempo. Avsikten med denna workshop är att ge dig en rik personlig upplevelse såväl som intellektuell förståelse för det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. Du behöver inte vara vig eller vältränad eftersom utövandet anpassas utifrån dina unika förutsättningar - du börjar precis där du själv befinner dig.

I Kundaliniyoga tränar vi både kropp och sinne - de komponenter som bildar den enhet som är just Du. För att träna kroppen, stilla sinnet och komma i samklang med vårt inre använder vi olika tekniker: 

Kroppsställningar - Andningstekniker - Fokuspunkter - Kroppslås - Mudras - Meditation - Mantran 

Du får kort presentation till alla dessa tekniker och undervisning om vilka effekter de olika momenten har. Du får mjukt komma igång med att stärka och balansera din kropp och ditt sinne. I Kundaliniyoga har varje yogapass ett specifikt syfte som påverkar dig på ett unikt sätt. Den mer erfarne yogin kan därför använda detta gigantiska bibliotek av tekniker till att leda sig själv genom livets alla utmaningar och nöjen.

Under denna workshop får du den tekniska informationen som i stort ingår i vår 10 veckors nybörjarkurs. Det innebär att du har den kunskap du behöver för att  flyta vidare in i vårt ordinarie klasschema. Där kan du välja ett tema som intresserar dig, eller yoga flera dagar i veckan om du önskar!

 

Det här får du under dagen
Yogapass och meditation
Baskunskap kundaliniyoga
Ett Kompendium 
Fika i pausen
Möjlighet att köpa ett rabatterat kort: 10 yogatillfällen till priset av 9

Pris: 560 kr*.   * Du som redan har kort hos oss och som tar med en betalande vän eller närstående är välkommen gratis 
Anmälan: Du anmäler dig via länken och betalar in med swish till 123 005 36 60. Då är din plats säkrad.
Lärare: Jessica Cronvald
Datum: Söndag 21 maj
Klockslag: 13.00 - 16.00
Vid frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se

Vi vill varmt välkomna dig att yoga på plats på Norrlandskundaliniyoga center men om du bor en bit bort kan du också vara med via Zoom.