WORKSHOPS

Djupmeditation Aad Such 12/12

Aad Such Meditationen.

Denna meditation har varit med mig under närmare 20 år och varje gång jag gör den fördjupas upplevelsen.  Jag gjorde den igen för några månader sen under en del av Yoga Terapi utbildning.  Ännu en gång slog det mig hur enormt kraftfull den är och hur jag längtar efter att göra den oftare. Så nu är beslutet fattat att göra den en gång i månaden minst och jag vill härmed bjuda in dig att göra den tillsammans med mig! Vi kommer meditera den första söndagen i varje månad under en tid framöver, och du är så innerlig välkommen att dela detta utforskande med mig. Du hakar på alla tillfällen eller bestämmer dig en gång i taget.

Aad Such meditationer arbetar på så oändligt många nivåer och berör oss alla på olika sätt.

Dess huvudsakliga effekt är att vi genom mantrat närmar oss det som är sant, inom oss och i vårt sätt att se på världen. Vi tonar och stärker vårt neutrala sinne så vi kan ha tillgång till vår djupa kunskap bortom rädslor och tyckanden. Vi gör oss stabilare i oss själva så vi kan lyssna bortom orden till det som levereras utifrån och se igenom de inre röster som ofta inte är stödjande utan vilar på tidiga präglingar och åsikter utifrån. Meditation stöttar oss att skifta vår frekvens så ingen kan ljuga för oss utan att vi blir medvetna om det, för vi hör sanningen. Den öppnar för vår sensitivitet så vi kan förnimma vad som inte längre fungerar för oss, och vad vi behöver göra för att ändra detta.

Vi stärker vårt nervsystem vilket jag upplevde stark när symtomen av min dåvarande Wip- lash helt försvann efter min första upplevelse av meditationen.

Vid konflikter kan vi se varifrån den mynnar, hur den verkar just nu och vilken väg vi behöver gå för att lösa upp den. Denna meditation ser över våra affärer och fixar till livet i stort och smått. Den är i sanning värd all ansträngning.

Mantrat vi använder är
Aad Such,  Jugad Such, Haibee Such, Nanak Hosee bhee such

Översättning
Du var sann I början, sann genom alla tider, är sann nu och kommer alltid att förbli sann.
Genom att förverkliga detta blir vi fria.

Tid. Samtliga tillfällen 9.00-12.00. Själva meditationen tar 2,5 timme.
1. 2 maj via Zoom
2. 6 juni via Zoom
3. 4 juli via Zoom
4. 1 augusti via Zoom
5. 5 september
6. 3 oktober
7. 7 november
8. 12 december

Vi gör en kort uppvärmning för att stötta vårt sittande, instruerar meditation och sen sätter vi igång. En kortare vila kommer efteråt. Alla som är sugna på en längre meditation upplevelse är välkomna och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Alla gör utifrån sin egen förmåga och motivation.

Kostnad: 15 euro.                                                                                             

Lärare:
Maja Tellegård

Vid dessa meditation tillfällen har jag lite hjälp med anmälan av vår administratör på Kundaliniyogainstitutet, Nina, som bor i Finland (därav euron).

Du  anmäler dig genom att klicka på länken här nere, och betalar på en gång.
Du gör en ny anmälan varje gång du vill med på meditationen. Länken kommer med i välkomstmailet. Bra du kolla skräpposten om inte välkomstmailet dyker upp eftersom det är en ny mailadress det kommer från.

https://ninasyogiska.com/yogabutik/aad-such-meditation/

Innerligt varmt välkommen,
Maja