KLASSER & PRISER

TEMA TORSDAG -
"ANTI STRESS"

(Ingår i kortsystemet)

Välkommen till en terapeutisk yogakurs för återhämtning och uppbyggnad.
Livet är som det är, en härlig blandning mellan det som ger energi och det som stressar. Här får du utöva och lära dig tekniker som ger dig möjlighet att glida lite skönare genom livet med det som ger press. Allt för att du ska kunna stå stabil oavsett hur det ser ut runt dig i din vardag.
Kursen innehåller en rad Yogiska och Ayurvediska tekniker, tips och förhållningssätt till hur vi kan vända trenden från stress till vitalitet, lycka och avslappning.
Du arbetar med din egen kropp och sinne, lär dig känna igen ditt eget stressmönster och får tillgång till tekniker som kan bryta dessa mönster. Vi berör stressfaktorer, hur de påverkar kropp och sinne, sömn mm och genom yogan och meditationerna för du dig själv till en ny nivå av avslappning och vitalitet.

Passar alldeles utmärkt till dig som har stressrelaterade besvär, utbrändhet, utmattning eller bara vill ha mer vitalitet.

START 4 FEBRUARI
Tid:  torsdagar kl. 17.30-18.45
Antal: 10 ttf
Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se