KLASSER & PRISER

TEMA " SEVEN STEPS TO HAPPINESS"

(Ingår i kortsystemet)

Nu har många av oss i ett par år börjat mail med ”det är konstiga tider vi lever i” eller något i den stilen. Och det med en stor längtan och förhoppning inbyggd hos oss alla att ”det” ska gå över någon gång. Men min känsla är att tiden är såhär, och kommer att fortsätta vara så här en god stund framöver.

Så ponera att det är så, hur gör vi då? Går det att leva ett skönt, lyckligt liv mitt i allt detta konstiga och är det verkligen ok att göra det? Jag tror det. Det innebär inte att vi stoppar huvudet i sanden och låtsas som om det inte är Covid eller krig i Ukraina eller något annat av allt som händer. Men vi gör ändå vad vi kan för att vara en del av den energetiska delen av mänskligheten som bär hopp och lycka inom oss och därmed ”smittar” vår omgivning med något annat är oro och aggression. Och från ett yogiskt perspektiv gör det skillnad.

Så här kommer nu det nya temat på onsdagar - en yogisk stegvis resa till att leva ett mer lyckligt liv, oavsett vad som omger oss. 7 klasser – ett steg i taget.

Varmt välkommen till centret eller via Zoom. Har du kort bara att komma finns info om priser på hemsidan här; http://www.norrlandskundaliniyoga.se/klasser-priser/

START 6 APRIL
Tid:  Onsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 7 ttf.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.