KLASSER & PRISER

TEMA " LÄTTA PÅ BROMSEN"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP - IN

Eller ”Nä nu jäklar” - Den ädla konsten att möta sina motstånd.

Alla har vi då och då lite svårt att få vår startmotor att komma igång. Så många saker vi gärna vill göra, men på något sätt är det ändå skönare och hänga i soffan ett tag till. Känner du kanske igen att det varit lite mer av den vanan under Covidåren, och att det kan vara svårt få hjulen i rullning igen?
Kanske speciellt att ge sig tid att göra sånt som verkligen känns upplyftande och transformerande. Typ yogan. Vi har ju massor att göra allihopa, men att göra det riktig viktiga som handlar om sådant som i förlängningen ger sann tillfredsställelse, ja det är det lätt att skjuta upp.

Eller så hör du till dem som sätter full fart, håller ut ett tag och så faller allt helt platt ner i ännu ett misslyckande. Man ger upp. Startmotorn kom ihåg, men sen tog bensinen slut och det höll inte hela vägen fram.

I yogan pratar vi om ”Motstånd” som kommer i vår väg när något är riktigt viktigt. De möter oss framförallt när vi vill skapa någon form av förändring. Vi ska ta itu med dessa motstånd i 10 klasser där du får möta ett motstånd per gång, och se djupare in i dem. De har nämligen något att säga oss och bär med sig en lärdom allihopa när vi väl lyssnar.

Så känner du dig less på att ha bromsen i, att idset inte finns, energin inte finns, nyfikenheten inte finns, däremot rädslorna finns, kom och gör något åt det!

START 25 JANUARI
Tid: Onsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 10 tillfällen
Lärare: Maja Tellegård
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Zoomlänk kommer till din mail efter anmälan och betalning.
Du anmäler dig här brevid om du vill , drop in går bra på denna klass också.

Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se