KLASSER & PRISER

TEMA ” KROPPENS VISDOM”

(Ingår i kortsystemet)

Vår kropp är vår farkost genom vilken vi upplever detta liv. Enligt Yogi Bhajan kan vi nå fördjupad medvetenhet på två sätt: genom meditation eller genom att uppleva med kroppen. Inom kundaliniyogan får du alltid båda delarna. Men fokuset vilar nu i att börja förstå hur ditt medvetande styr kroppen och hur kroppen bearbetar och balanserar sinnet.
Det blir mer fysiska pass där rörlighet och styrka finns med som grund. Det blir även pass med utrymme för det meditativa och den andliga aspekten.
Du som yogar får bli medveten om din egen rytm och att det är den som får leda dig. Det är din egen kapacitet just nu som du utgår ifrån, det är därifrån du bygger vidare.

I Kundalinoyoga enligt Yogi Bhajan är du alltid din egen lärare, du lyssnar till dig själv. Det är du som gör din yoga, du som når dina egna insikter och du som genom din fysiska kropp upplever vad som är sant för dig.

START 10 OKTOBER
Tid:  Torsdagar kl. 18.30-19.45
Antal: 10 ttf.
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Lärare: Maria Fahlander
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se