KLASSER & PRISER

TEMA "KRAFT OCH MOD"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP - IN

Vi brottas alla då och då med olika former av osäkerhet. Känslan av att inte räcka till kan stundtals vara väldigt påfrestande och upplevas helt sann. Vi kanske känner att vi inte har energi så det räcker, vet inte vad vi vill, eller tycker vi inte riktigt duger på massa olika sätt.
Osäkerhet kan dyka upp både i relationer och sociala situationer. När vi är osäkra kan vi inte riktigt lite på oss själva och om vi inte gör det är det också svårt lita på andra. Osäkerhet men också dess motpol, kraft och mod, finner vi i vårt tredje chakra. Det spelar inte riktig någon roll hur öppet ditt
hjärta är om inte ditt tredje chakra är starkt, så kan vi inte heller älska fullt ut.
Kundaliniyoga är ett underbart verktyg för att hantera osäkerhet och otrygghet. I allmänhet hjälper övningarna dig att bli mer bekväm i ditt eget skinn, och bli mer medveten om glädjen i din själ. Så under dessa klasser finner vi motmedlet till osäkerhet. Vi bokstavligen behandlar oss själva genom
att finna den inre kraft och styrka vi alla har, men som ibland ligger dolt för oss. Vi stärker vår relation till vårt mod dvs inte att vi inte kan känna osäkerhet, men att vi har tillgång till att göra det vi vill och längtar efter trots det. Allt för att känna en allt större frihet i livet och tillit till oss själva.

START 5 APRIL
Tid: Onsdagar kl.18.00-19.15
Antal: 10 tillfällen
Lärare: Maja Tellegård
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Zoomlänk kommer till din mail efter anmälan och betalning.
Du anmäler dig här brevid om du vill , drop in går bra på denna klass också.
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se