KLASSER & PRISER

TEMA "INRE FRID-YTTRE FRED"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Allt börjar här hemma i oss själva.
I dessa tider när vi hör ljuden av vapen skramlande runt oss är det lätt att frysa till, eller bli starkt emotionell. Vi kan också hämta hem oss, och se hur vi kan bidra med vår lilla bit i det kosmiska pusslet. Vi kan göra skillnad. Låt oss näras av vår idé i yogan att allt hänger ihop, och stärka den i både oss själva och ut till världen runt oss. Tillsammans kan vi vara ett ljus i mörkret och bidra med hopp om morgondagen. Vi kan vara en röst som talar med medkänsla och vänlighet både till oss själva och till våra medmänniskor. Många av oss har levt i så mycket rädsla och osäkerhet så länge genom Covidpandemin. Precis när vi börjar se slutet på den, kommer krig i vårt närområde. Så låt oss då finna vägar till inre frid, kärlek och högre perspektiv för att på så sätt sätta en ton för något nytt tillsammans.
Ditt personliga yogautövande är ett kraftfullt sätt att bidra till att skapa fred och frid. Börja med att skapa din egen sinnesro. Finn den varje dag mitt i allt som rör sig. Andas lugnt och låt din inre frid smitta till yttre fred. En person i taget.

I denna klass så tar vi oss an vårt inre liv, fokuserar på tekniker som ger oss lugn, frid och stillhet,
öppna hjärtat och väcker vår medkänsla. Allt för en fredligare fridsammare värld.

Välkommen till en serie Hjärtliga klasser!
 

START 3 MARS
Tid:   Torsdagar kl. 18.00-19.15
Antal:  10 ttf.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen