KLASSER & PRISER

TEMA "HJÄRTLIG SJÄLVKÄNSLA"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP-IN

Nu ska vi ha kul och utforska en ny karta som kommer från min shamanska skola och föra samman det med vår yoga och meditation. Älskar kartor eftersom de gör navigerandet i olika terränger så mycket lättare.

Denna gång ska vi utforska något som kallas ”Tyranner” Det är inre och yttre röster som leder oss bort från att lyssna till den egna inre rösten, och därmed också bort från att verkligen känna oss själva. Det finns massor med ”tyranner” i vårt liv, och det kan ju låta mindre kul. Men.. i denna undervisning handlar det om att vi alla kommit hit till vår fysiska tillvaro av en anledning. Hur obekväma dessa tyranner än kan verka är de i själva verket en hjälp för oss att förstå dels varför vi är här och finna vår sanna styrka. Vi ser över olika former av ”tyranner” och lära oss hantera dem på ett nytt sätt. När vi lär oss mer om vilka vi själva blir mest påverkade av blir vi så mycket friare. Då kan vi också använda det som kommer i vår väg till ökad självkännedom, självkänsla och självkärlek.

 

START 7 SEPTEMBER
Tid: Onsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 10 ttf
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
 

Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen och behöver du stöd att komma igång, bara hör av dig.