KLASSER & PRISER

TEMA "DIN MAGISKA KROPP"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP- IN

Inom Kundaliniyoga ser vi på den fysiska kroppen som den farkost som hjälper själen att uppleva livet. Denna komplexa farkost uppbyggd av flera olika system som samarbetar på ett perfekt sätt och håller oss igång år efter år, bär oss genom livets alla skeden, tar oss dit vi önskar gå och hjälper oss att kommunicera och uppleva omgivningen via våra sinnen.

Under tio tillfällen ska vi titta närmare på vår fysiska kropp och dess funktioner, ett fantastiskt system i taget. Du får en förståelse för hur de olika systemen samarbetar med varandra. Lite koll på vanliga beteenden som skapar obalans i respektive system, samt hur du med yogans hjälp kan komma i balans och därmed skapa en god hälsa i hela din fysiska varelse. Kursen avslutas med att vi sätter in den fysiska kroppen i ett större sammanhang, utifrån det yogiska perspektivet.

START 23 JANUARI
Tid: Måndagar kl. 18.00-19.15
Antal: 10 tillfällen
Lärare: Jessica Cronvald
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Zoomlänk kommer till din mail efter anmälan och betalning.
Du anmäler dig här brevid om du vill , drop in går bra på denna klass också.

Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se