KLASSER & PRISER

TEMA ” BOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR ”

(Ingår i kortsystemet)

Vi har alla genomlev en lång vår och sommar, där mycket av det vi tagit för givet blivit omkullkastat. Vi kan protestera allt vi vill om detta, hoppas det snart går över, eller bara försöka vänta ut. Vi kan också välja spendera en del av vår tid för att bli bättre rustade. Vi har sett artiklar om att vi är maktlösa på många sätt, att det inte finns något att göra annat än att hålla sig till myndigheternas föreskrifter, men vi vill påstå att det finns massor mer än det.

Det vi gör för oss själva, att stärka immunförsvar med yoga och meditation, bra kost och tillskott kommer man en helt lång väg med. Klart som sjutton att vi lättare kan klara en smitta om vi är starka inombords och i vår allmänna hälsa.
En kombination av klokt handlande och självomhändertagande är förmodligen allra bästa vägen att gå. Att känna sig maktlös är inte en väg till bättre hälsa.
Så därför kör vi klasser på det temat, där vi också leker med hur våra emotioner är länkade till styrkan i vårt immunförsvar och gör vår del för att stärka oss till både kropp och själ.

Vi kommer må gott av det oavsett vad vi har framför oss.

START 10 SEPTEMBER
Tid:    Torsdagar kl. 17.00-18.15
Antal: 6 ttf.
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock.
Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats. (Se även Corona på centret)
Lärare:  Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se


 

TEMA ” BOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR ”

1 tillf , 24/9

TEMA ” BOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR ”

1 tillf , 1/10

TEMA ” BOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR ”

1 tillf , 8/10

TEMA ” BOSTA DITT IMMUNFÖRSVAR ”

1 tillf , 15/10