KLASSER & PRISER

NYBÖRJARKURS 1 START 24/1

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Välkommen att lära känna och utveckla dig själv med Kundaliniyoga!

Detta och mycket mer får du med dig på en nybörjarkurs:

- En god och allmän träning av din fysiska kropp, såväl muskler och leder som inre organ och system. Detta sker genom yogaställningar - Asanas, statiska eller i rörelse, i förutbestämda serier, med olika effekter. Kundaliniyogans yogaserier kallas Kriyas och de har alla ett specifikt syfte som påverkar dig på olika sätt. Det kan vara för bättre rygg, starkare nervsystem, effektivare matsmältning eller skönare sömn m.m.

- Andningstekniker som stärker och balanserar såväl kropp som sinne.

- Meditation som bland annat stärker förmågan att stilla sinnet, stärka intuitionen och skapa en djupare relation till din egen varelse.

- Avslappning, det kanske viktigaste av allt för vårt välmående!

Avsikten med nybörjarkursen är att erbjuda dig en rik personlig upplevelse såväl som en intellektuell förståelse för det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. Du behöver inte vara vig eller vältränad då grundtanken med Kundaliniyoga är att varje individ börjar precis där hon just nu befinner sig.

Dessa klasser är även fantastiska för dig, oavsett ålder och fysisk förmåga, som vill ha lugn och mjuk yoga med inslag av små utmaningar. Alla klasser anpassas så att du ska kunna ta till dig teknikerna på ditt unika sätt och utifrån dina förutsättningar.

Varmt välkommen!
 

START 24 JANUARI
Tid: Tisdagar kl. 18.00-19.15
Antal träffar: 10 st
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Du får Zoomlänk till din mail och behöver du stöd att komma igång bara hör av dig.
Lärare: 
 Carina Lindberg
Kostnad: 1 550 kr eller som del i terminskortet.
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Du anmäler dig här brevid >>>>>