START 28/2" />

KLASSER & PRISER

FORTSÄTTNINGSKURS "MEDITATION"
START 28/2

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Under denna fortsättningskurs får du undervisning om vad meditation kan ha för effekter samt en djupare upplevelse av meditation. Vi pratar om hur vi kan applicera de teknikerna för att få högre grad av närvaro, avslappning och balans i vardagen.

Trots mångas uppfattning att meditation är något vi gör som bara är mysigt och gör att vi slutar tänka ett tag, (och det stämmer också) är meditation också så mycket mer. Meditation kan faktiskt ses som en självbehandling, där vi kommer i kontakt med det som för de flesta av oss ligger dold i vårt undermedvetna. Att meditera är ett sätt att ”duscha” sitt sinne och det kan vara ett hårt arbete. Vi kanske möter och kommer i kontakt med det som vi allra helst vill undvika. Resultatet av jobbet vi gör är däremot fantastiskt. Vi blir stabilare och ökar vår förmåga att hantera olika upplevelser, skarka känslor och oroliga tankar utan att hamna i affekt.

Vi börjar alltid som vanligt med ett yogapass som stöttar den meditation som kommer sen. Du får prova några av Kundaliniyogas paradnummer till meditationer, och också prova göra dem under lite längre tid.

 

START 28 FEBRUARI
Tid: Tisdagar kl. 19.30-20.45
Antal: 10 tillfällen
Lärare: Carina Lindberg
Yoga på centret: Du anmäler dig till hela kursen. Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Zoomlänk kommer till din mail efter anmälan och betalning.
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se

Du anmäler dig här brevid >>>>>

Varmt välkommen till nya Yogaäventyr!