KLASSER & PRISER

FORTSÄTTNINGSKURS "DE TIO KROPPARNA" START 4/4

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Enligt den Kundaliniyogiska filosofin består vi människor av inte bara en utan tio kroppar! Den fysiska kroppen, tre mentala kroppar samt sex energikroppar. Du kan visualisera dina olika kroppar som lager av kläder, där den fysiska kroppen är den överrock du bär under ditt nuvarande liv. Den fysiska kroppen kan du se, röra vid och känna.
Du har dock även andra kroppar som är lika verkliga, om inte mer. När alla tio kroppar är i balans under din ledning uppnår du ett neutralt och expanderat medvetandetillstånd där du har förmågan att i sanning se dig själv som den multidimensionella varelse du i sanning är. De tio kropparna samverkar med vårt chakrasystem och är en spännande resa i självupptäckt.

Detta är en fortsättningskurs, som bygger vidare på den yogiska kunskapen du fått under nybörjarkursen. Den ger dig mer inblickar i den yogiska bilden av oss som människor samtidigt som du får göra härliga yogapass och meditationer som stärker, balanser och bygger upp var och en av dessa 10 kroppar. Alla är hjärtligt välkomna nya som erfarna.
Material ingår i kursen.

VARMT VÄLKOMMEN!

START 4 APRIL
Tid: Tisdagar kl. 18:00-19:15
Antal: 10 tillfällen
Lärare: Carina Lindberg
Yoga på centret: Du anmäler dig till hela kursen. Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Zoomlänk kommer till din mail efter anmälan och betalning.
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se
Kostnad: 1 550kr eller som del i terminskortet. Har du 10 kort sen tidigare använder du det och löser sen nytt vid behov.
Du anmäler dig här brevid >>>>>

Varmt välkommen till nya Yogaäventyr!