KLASSER & PRISER

FORTSÄTTNINGSKURS "CHAKRASYSTEMET"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

 

I Kundaliniyoga talar vi om att vi har 8 chakror- vilket kan översättas som energicentra, i kroppen. De finns symboliskt placerade efter ryggraden och i huvudet. Varje chakra relaterar till såväl mentala och känslomässiga tillstånd samt olika körtlar, inre organ, lemmar och nervcentra.
Vi kan se dessa chakror som en mötesplats mellan kropp och själ. Systemet ger oss en alldeles fantastiskt användbar karta till självkännedom. När vi successivt stärker hela chakrasystemet utvecklar och bibehåller vi harmoni och balans genom livet i hela vår varelse.
Du är varmt välkommen att under 10 veckor bearbeta dig själv systematiskt genom detta system och utveckla din härliga och oändliga potential!

Detta är en kurs som bygger vidare på det du lärt under Nybörjarkursen, och därmed en alldeles förträffligt nästa steg i ditt yogande. Du är självklart lika välkommen om du yogat länge också.Här vill vi ha in en anmälan till hela kursen. 

START 15 NOVEMBER
Tid: Tisdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 10 ttf.
Lärare: Carina Lindberg
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Du anmäler dig till hela kursen. Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Länk kommer efter anmälan och betalning.

Du anmäler dig här brevid >>>>>

Varmt välkommen till nya Yogaäventyr!

FORTSÄTTNINGSKURS "CHAKRASYSTEMET"

10 tllf / start 15/11