AKTUELLT

YOGAMARATON
25-26 augusti

YOGAMARATON
Start 6.00 25 augusti
slutas 6.00 26 augusti.

24 timmars yoga och meditation, med nya klasser som startar varje hel timme. En upplevelse utöver det vanliga, med inspirerande lärare, vackra lokaler, underbar musik och härlig gemenskap.

Yogacentret håller sina dörrar öppna för alla nyfikna och vana, erfarna och nybörjare, stela och viga och alla åldrar är hjärtligt välkomna.

Yogamaraton är en möjlighet att komma och testa och utöva Kundaliniyoga och meditation, precis så mycket som man vill, allt ifrån en klass till hela dygnet. En härlig stund som start på hösten, där batterierna kan laddas ordentligt. Varje timme startar antingen ett yogapass, en meditation eller något annat spännande Yogiskt. I varje meditationspass ingår en kort yogauppvärmning. De flesta passen är lätta och mjuka och anpassade så att de fungerar för alla erfarna och nybörjare och ibland blir det lite mer intensivt. Du gör utifrån dina egna förutsättningar. Mellan varje klass är det en paus på ca 20 minuter så man kan återhämta sig lite.

Kanske antar du utmaningen att verkligen testa din uthållighet och vara med hela

dygnet, valet är ditt. Du får gärna bara ligga på en madrass och vila under dagen/natten. Ta med mjuka kläder som du lätt kan röra dig i. Yogamattor, kuddar och filtar finns på plats.

Schemat kommer att finnas på hemsidan och är preliminärt, så det ändras om anden faller på under dygnet.

Vi bjuder på yogite och kakor och annat smått och gott. Vill du vara med längre kan du ta med mat och äta på plats eller gå ut och äta mellan pass.

 Förutom att du får möjlighet att prova yoga är avsikten med yogamaraton att sprida yogan och samtidigt göra en gemensam sak och hjälpa till där det behövs. Det ingår i den yogiska filosofin.

Så allt är gratis men vi är tacksamma för donationer. Du ger så mycket du har lust och kan, oavsett hur mycket du är med, och pengarna går till insamling för rensning av haven.

Så bara kom! Ta med din vän, förälder, barn, partner och njut en stund eller hela dygnet.
Ha kul!

VARMT VÄLKOMMEN!!
Centrets lärare