KLASSER & PRISER

FORTSÄTTNINGSKURS
"MJUK OCH SKÖN"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) 

Vi fortsätter våra sköna förmiddagar med avsikt att mjukt och behagligt arbeta igenom alla delar av kropp och själ för bästa möjliga rörlighet, styrka och inre skönhet. Varje klass innehåller yogapass, djupavslappning samt meditation.

Denna grupp passar utmärkt för dig som är lite äldre, ny på yoga, kanske är sjukskriven för t.ex. utmattning eller för dig som känner dig lite för stel för att tro att yoga är något för dig. Här utforskar du yogan helt i ditt eget tempo och på ditt sätt. Det går fint sitta på stol och i de flesta övningar finns olika förenklingar, så du kan tryggt utvecklas i din takt.


START 25 JANUARI
Tid: Torsdagar kl. 10.00-11.00
Lärare:  Maja Tellegård
Kostnad: Du köper 10 kort (för denna klass kan du även köpa ett 10 kort som bara gäller dagtid) eller 5 månaders kort och kommer och går som du vill efter anmälan.
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Du får Zoomlänk till din mail efter anmälan, och behöver du stöd att komma igång med tekniken, bara hör av dig.

Du anmäler dig i rutan uppe till höger >>>>>