AKTUELLT

NYFIKEN PÅ KUNDALINIYOGA? Kom till Provapå måndag den 10 februari

Varmt välkommen på Gratis Provklass!

Måndag den 10/2 18.30-20.00  är du varmt välkommen att prova vår kära Kundaliniyoga gratis!

Du får uppleva ett yogapass som innehåller yogarörelser, andningsövningar, avslapppning och meditation, allt i en lugn och rogivande miljö. Yogapasset kan ha olika avsikter som tex, mjuka upp ryggen, skapa vitalitet, öka din intuition eller något annat av alla våra närmare 4 000 yogapass.
Alla är välkomna oavsett ålder och fysiskt tillstånd. Alla kan yoga hos oss! Kom själv, ta med dig någon vän eller partner och prova en yogaform där alla delar av dig såväl kropp som själ blir mött och omhändertagen. Kundaliniyoga har en klar terapeutisk effekt så den passar utmärkt även om du inte är helt fysiskt eller psykiskt i form. Toppentekniker för hantering av stress i vardagen.

Under Provklassen ges också kort information om centret och dess aktiviteter och här kan du också anmäla dig till vår nybörjarkurs för vårens Yoga Bas 2, och/eller köpa yogakort och annat i vår Yogaaffär.

Ingen anmälan behövs. Ta med mjuka kläder och gärna en vattenflaska.

Vi har underbara ullmattor på plats samt filtar och kuddar. Efter klassen är du välkommen att sitta en stund och bara ta det lugnt och njuta en kopp yogi-te! Har du frågor går det jättefint att ställa till Ellinor som är kvällens lärare.

 Du är så varmt välkommen!

Nästa Nybörjarkurs -  Yoga Bas 2 börjar 17 februari , om du är intresserad kan du Läsa om kursen och anmäl dig här >>>>