KLASSER & PRISER

TEMA ”MY BODY TEMPLE”


IRL och via Zoom.

(ingår i kortsystemet)

Fokus under dessa klasser är att på ett djupgående sätt ta hand om den fysiska kroppen och samtidigt dess relation till vårt inre, vår själ. I yogan ser vi på kroppen, inte som vår totala identitet, utan något som vi använder oss av, för att vår själ ska få ett verktyg att upptäcka livet igenom. Vi betraktar kroppen som själens tempel helt enkelt.
Men behandlar vi den som ett tempel är frågan?
Ofta är vi ganska slarviga med kroppen, eller överdrivet fixerade hur den ser ut i relation till samhällets normer. Kanske går vi omkring med skam kring detta, eller har svårt att lyssna till vår kropp och dess signaler. Detta och massor med mera saker som rör sig kring vår kropp kommer att ligga i schemat och en massa yoga för kroppens alla delar för att den ska få må så gott som den verkligen förtjänar.

VARMT VÄLKOMMEN!


START 9 SEPTEMBER

Tid: Torsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: Hela terminen med vissa uppehåll.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Max 12 deltagare - Du anmäler dig till de klasser du vill delta i på plats.
Du kommer ombytt och klar och har med egen vattenflaska om du behöver en sådan. Du är välkommen att ta med; egen yogamatta, lakan eller stor handduk att lägga över de befintliga,
om det skulle kännas tryggare för dig.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen