KLASSER & PRISER

TEMA "GLAD I MÖRKRET"

(Ingår i kortsystemet)

Nu börjar det bli mörkt!! Kanske lite lättare när snön kommer, men vi som bor på dess breddgrader har en utmaning energimässigt så här års. Naturen lägger sig till vila och förmodligen skulle vi också må gott av det.


Så ser nu inte livet ut för de flesta utan vi får vackert jobba på trots det saknade solljuset. Det gör att vi energetiskt missar en hel massa Prana/livskraft som solen ju är en av källorna till, och för att må gott behöver vi kompensera det på annat sätt.
Många av oss blir lite låga så här års och kanske till och med lite deppiga. För somliga av oss blir det såpass jobbigt att vi hamnar i vinterdepp på riktigt.

Dessa torsdagar 6 veckor framåt kommer att rikta in sig på pass och meditation som ger sol, glädje och energi till oss mitt i mörkret. Att ta sig över klacken till att bli vän med mörkret. Att vara inåtgående går bara fint, med att bli tungsint det kan vi göra något åt.

START 22 OKTOBER
Tid:  torsdagar kl. 17.00-18.15
Antal: 6 ttf.
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se