KLASSER & PRISER

TEMA "GLAD I MÖRKRET" ;

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP-IN


Nu börjar det bli mörkt! Kanske lite lättare när snön kommer, men vi som bor på dessa breddgrader har en energimässig utmaning så här års. Naturen lägger sig till vila och förmodligen skulle även vi må gott av det.

För de flesta ser inte livet ut så. Vi jobbar vackert på, trots det saknade solljuset. Solen är en av källorna till Prana/livskraft och det gör att vi så här års missar livskraft som vi energetiskt behöver för att må gott och istället behöver kompensera på annat sätt. Många av oss blir lite låg, kanske till och med deppiga och för somliga av oss blir det så pass påfrestande att vi upplever en vinterdepression.

De kommande tre torsdagarna kommer att handla om, och rikta in sig på pass och meditationer som ger solens energi, ljus och glädje och hur vi kan ta hand om oss, och låta den mörka perioden ge utrymme för vila och återhämtning.

Varmt välkomna! 

 

START 1 DECEMBER
Tid: Torsdagar kl. 18.00-19.15
Antal: 3 ttf
Lärare: Maria Fahlander
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.

Alla med kort skickas en Zoomlänk via mailen och behöver du stöd att komma igång, bara hör av dig.