KLASSER & PRISER

NYBÖRJARKURS - YOGA BAS 2
- Start 13/10

Välkommen till nybörjarkurs i Kundaliniyoga

IRL och via Zoom.

(Ingår i kortsystemet)

 I lugnt och tryggt tempo får du stifta bekantskap med Kundaliniyoga.

Med Kundaliniyoga tränar du både kropp och sinne. De komponenter bildar den enhet som är just Du. För att träna kroppen, stilla sinnet och komma i samklang med vårt inre använder vi olika tekniker; Kroppsställningar (asanas) som utövas både statiskt och rörligt, andningstekniker, fokuspunkter, kroppslås (rätar upp och cirkulera energi i ryggraden), mudras (specifika hand eller armpositioner), meditation, samt mantran, som är ljudvibrationer som påverkar vår kropp och vårt sinne på olika specifika sätt. Våra yogapass har alla ett specifikt syfte som påverkar dig på olika sätt. Det kan vara för bättre rygg, starkare matsmältning eller skönare sömn. I dessa klasser får du alla dessa tekniker presenterade för dig, du får undervisning om vilka effekter de olika momenten har, och får mjukt komma igång med att stärka och balansera din kropp.

Avsikten med dessa klasser är att ge en rik personlig upplevelse såväl som intellektuell förståelse för, det unika med dig själv och med Kundaliniyoga. Du behöver inte vara vig eller vältränad eftersom träningen är individuell och man börjar precis där man själv befinner sig. Dessa klasser är även fantastiska för alla personer oavsett ålder och fysisk förmåga, som vill ha lugn och mjuk yoga med inslag av små utmaningar.

En nybörjarkurs är en fin grund för dig som är helt ny i Kundaliniyoga. Sedan eller samtidigt är du välkommen att ta del av allt annat utbud på centret. De andra klasserna utgår ifrån att deltagarna har de grundläggande teknikerna men vi lärare påminner och instruerar även dem kontinuerligt.

Dessa klasser är även utmärkta som en påminnelse för hur teknikerna fungerar, för dig som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen.

OBS!! Denna kurs startar både på centret med en grupp på max 12 personer. De som anmäler sig först garanteras en plats i lokalen om man vill. Annars kommer du via Zoom. Länk till klasserna får du när du anmält dig. Som tidigare följer vi de aktuella föreskrifterna kring Covid.

Varmt välkommen

START 13 OKTOBER

Tid: Onsdagar kl. 19.30-20.45
Antal träffar:   10 st
Lärare: Maja Tellegård och Carina Lindberg
Kostnad: 1 450kr. Ingår vid köp av 5-månaders kort.
Frågor: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Max 12 deltagare -   Du anmäler dig för plats.
Du kommer ombytt och klar och har med egen vattenflaska om du behöver en sådan. Du är välkommen att ta med; egen yogamatta, lakan eller stor handduk att lägga över de befintliga, om det skulle kännas tryggare för dig.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta,, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Alla som köper kort får en Zoomlänk skickad via mail.