KLASSER & PRISER

TEMA "MJUK OH SKÖN"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet) DROP-IN

Vi fortsätter våra sköna förmiddagar med avsikt att mjukt och behagligt arbeta igenom alla delar av kropp och själ för bästa möjliga rörlighet, styrka och inre skönhet. Varje klass innehåller yogapass, djupavslappning samt meditation.

Denna grupp passar utmärkt för dig som är lite äldre, ny på yoga, kanske är sjukskriven för t.ex. utmattning eller för dig som känner dig lite för stel för att tro att yoga är något för dig. Här utforskar du yogan helt i ditt eget tempo och på ditt sätt. Det går fint sitta på stol och i de flesta övningar finns olika förenklingar, så du kan tryggt utvecklas i din takt.


START 26 JANUARI
Tid:  Torsdagar kl. 10.00-11.00
Antal: Hela terminen, med några korta uppehåll. 
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se
Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dyligt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.

Du som har kort hos oss har fått Zoomlänk till din mail, och behöver du stöd att komma igång bara hör av dig.

Du anmäler dig till hela kursen här brevid >>>>