KLASSER & PRISER

YOGISK FÖRDJUPNING - “CHAKRASYSTEMET"

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet

Vem är du?
Du är någon som antingen kan grundtekniker i Kundaliniyoga eller någon annan yogaform, eller glad nybörjare. 

Du är en person som är nyfiken på den filosofiska bakgrunden till yogan, och samtidigt vill lära dig förstå dig själv bättre. En person som tycker det är spännande att få andra typer av förklaringsmodeller än den gängse västerländska, kring hur vi människor fungerar till kropp och själ. Du vill samtidigt använda dig av yogans alla tekniker för att skapa den allra bästa hälsan för dig själv. 

I Kundaliniyoga talar vi om att vi har 8 chakror, vilket kan översättas som energicentra, i kroppen. De finns symboliskt placerade efter ryggraden och i huvudet. Varje chakra relaterar till såväl mentala och känslomässiga tillstånd samt olika körtlar, inre organ, lemmar och nervcentra. Vi kan se dessa chakror som en mötesplats mellan kropp och själ. Systemet ger oss en alldeles fantastiskt användbar karta till självkännedom. När vi successivt stärker hela chakrasystemet utvecklar och bibehåller vi harmoni och balans genom livet i hela vår varelse.

Du är varmt välkommen att under 8 veckor bearbeta dig själv systematiskt genom detta system och utveckla din härliga och oändliga potential!

Detta och mycket mer får du med dig på kursen:

- En rejäl genomgång av hela din fysiska kropp utifrån varje chakras ansvarsområde. Detta sker genom yogaställningar - Asanas, statiska eller i rörelse, i förutbestämda serier, med olika effekter. 

- Andningstekniker som skapar balans i varje chakra.

- Avslappning, det kanske viktigaste av allt för ökat välmående och läkning!

- Meditationer som bearbetar respektive chakras mental och emotionell koppling, för djupare bearbetning av, och insikt i ditt sinne.

Dessa klasser är öppna för alla oavsett ålder och fysiska förmåga. Vi tillhandahåller alltid individuella anpassningar så att alla kan delta utifrån de egna förutsättningarna.

Varmt välkommen!

START 24 JANUARI
Tid: Onsdagar kl. 19.15-20.30
Antal träffar: 8 st
Lärare:  Maja Tellegård
Kostnad: 1400 kr för kursen eller som del av ett 10 kort eller 5 månaders kort. 
Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.

Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.
Du får Zoomlänk till din mail efter anmälan, och behöver du stöd att komma igång med tekniken, bara hör av dig.

Du anmäler dig i rutan uppe till höger >>>>>