KLASSER & PRISER

YOGA FÖR SJÄLVOMHÄNDERTAGANDE

IRL och DIGITALT via ZOOM!
(Ingår i kortsystemet)

Under fem måndagar så här i slutet av terminen ger vi en kurs som är utformad för att erbjuda dig grundläggande Kundaliniyoga för friskvård och självomhändertagande. Förutom yogaupplevelsen på plats får du även med dig instruktioner och material från varje klass som du kan ta med dig för eget yogande på hemmaplan.

Kursen passar dig som är ny till Kundaliniyoga, för dig som vill komma tillbaka efter ett uppehåll, samt för dig som redan yogar hos oss och vill ha stöd att komma igång med ditt yogande hemma.

För dig som har kort hos oss ingår denna kurs och du kan komma på drop in. Men om du vet att du kommer att vara med på dessa tillfällen: skicka in en anmälan trots att du redan har ett giltigt kort så kommer du med på maillistan och får det extra material som är en del av kursen.

 

Det här ingår i kursen:

Fem grundläggande yogapass som är super för dagligt självomhändertagande

Fem värdefulla meditationer att ha med sig i vardagen för att balansera sinne och känsloliv

Material med instruktioner från varje klass som du kan använda för att yoga på egen hand i sommar

Dessutom: En kostnadsfri 30-min träff med kursens yogalärare Jessica, som även är utbildad hälsopedagog, där vi tittar på hur du kan stötta dig själv vidare med hjälp av yoga. 

 

Erbjudande för denna kurs: 

För dig som är ny eller återkommande: Köp ett 10-kort som du kan använda för kursen och ytterligare fem klasser, för bara 1300 kr (ordinarie pris 1630 kr, kortet är giltigt i helt ett år). Erbjudandet gäller både för dig som är ny och för dig som är återkommande till oss. Kan ej kombineras med andra rabatter.

För dig som redan har ett kort hos oss: ta med en vän till kursen och få ett doshabalans-te utan kostnad.

 

Varmt välkommen!

 

START 29 APRIL

Tid: Måndagar kl. 18.00 - 19.15

Antal träffar: 5 st

Lärare: Jessica Cronvald

Kostnad: 850 kr (eller som del i ditt pågående yogakort)

Betalning: För endast kursen 850 kr: ange “Kurs” som meddelande i din betalning. För att ta del av erbjudandet 1300 kr: ange “Erbjudande”. Du kan betala till Swishnummer: 123 005 36 60, eller se andra betalningsalternativ.

Frågor om yogan: info@norrlandskundaliniyoga.se

Yoga på centret: Ta med mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Yoga via Zoom: Fixa gärna en fin plats hemma och ha på dig mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i. Gör i ordning yogamatta, liggunderlag eller dylikt, ha en filt och kudde att sitta på och sen är det bara att haka på.

Du får Zoomlänk till din mail efter betald kurs, och behöver du stöd att komma igång, bara hör av dig.

 

Du anmäler dig i rutan uppe till höger >>>>>
Ps. Har du blivit tipsad av någon som redan yogar hos oss? Ange din väns namn i din anmälan under "övrigt", så får hen en liten present av oss.

YOGA FÖR SJÄLVOMHÄNDERTAGANDE

5 tillf, start 29/4