KLASSER & PRISER

SPORRENYOGA - VITALITET OCH LUGN ;

OBS! Fullbokad men anmäl intresse via länk nedan för återbudsplatser.

Under våren fortsätter Sporren att erbjuda Kundaliniyoga med tonvikt på terapeutisk yoga. Allt för att lättare hantera livets påfrestningar på ett balanserat sätt. Du lär dig tekniker för att på bästa sätt skapa en skönare, mer vital och mindre stressfylld vardag. Syftet är att på yogamattan lära in tekniker som du sen enkelt kan fortsätta med hemma, med det material du får med dig.

I Kundaliniyogan använder vi enkla yogapositioner sammansatta i speciella serier med tydlig terapeutisk effekt. Varje klass innehåller Yogapass, andningstekniker, djupavslappning samt meditationer, för att samtidigt ta hand om både kropp och själ. Yogaformen är lättillgänglig och lämplig för alla, oavsett ålder och fysisk kondition, och vi anpassar våra övningar för dig som behöver det.

VITALITET OCH LUGN
Våren kommer med ljus och ökad energi efter den långa vintern. Just det ska vi haka på under Sporrenklasserna, där vi kommer att lägga fokus på en skön blandning tekniker som leder till avslappnad vitalitet. Vitaliteten blir så oändligt mycket mer stadig, om vi samtidigt kan hålla ett lugn så här är det batteriuppladdning som gäller!
Allt för att kunna surfa lite skönare genom livet med energi till övers för allt som gläder och ger lycka. Kursen innehåller en rad yogiska tekniker, tips och förhållningssätt som du kan använda på hemmaplan och i vardagen för ett ännu skönare liv. 

Antalet deltagare är begränsat till 25 personer.
Varmt välkommen!

OBS! ANMÄLAN SKER VIA SPORRENS HEMSIDA
Vitalitet och lugn med Kundaliniyoga - Umeå kommun (umea.se)

Om du inte kan komma till Sporrenklasserna så erbjuder centret alla Sporrenmedlemmar 10 % rabatt på våra vanliga träningskort samt vissa helgkurser. Du får även 10% rabatt för ayurvedakonsultationer och Sat Nam Rasayan, yogisk healing. Mer info finns på hemsidan.

START 20 MARS
Tid: onsdagar kl. 19.15-20.15
Antal träffar: 5
Ta med: Mjuka, gärna vita eller ljusa kläder, som du lätt kan röra dig i och gärna en vattenflaska med lock. Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats.
Lärare: Maja Tellegård
Frågor:  info@norrlandskundaliniyoga.se